perjantai 25. huhtikuuta 2014

Pikkutyttöjen äidit on NIIN vietävissä

Aurinkoiset aamunalkajaiset! Täällä nautitaan parhaillaan yhteistä aamiaista kera ranskalaiset brioshit ja hillo, sekä Muksu-puuro. Fashionhunny katselee vierestä, kun viisivuotias täyttää brioshiaan vadelmahillolla ja Nekkuli seuraa, kuinka se tehdään. <3 Viikon viimeiseen päivään mahdutetaan trampoliinihyppelytreffit ja lounaanlaittoa, sekä lasten vaatekaappien siivousta. Viimeisin mainittu johtuu siitä, että tuli eilen hankittua kaikenlaista kesävaatetta jälkikasvulle.

Lupasin eilen palata uikkariasiaan ja vähän muuhunkin. Yhdellä sanalla Monnalisa! En vaan saa tarpeekseni kyseisen merkin vaatteista ja onneksi niitä saa Helsingistä lempparikaupastani. Kyseessä jälleen Bulevardin aarreaitta pienten lasten äideille. Le Bunuell ja Marika!
Monnalisa on Italialainen, jo vuonna 1968 perustettu lastenvaatteiden valmistaja, joka on tunnettu niin laadustaan, kuin kyvystään ideoida uusia kuoseja, malleja ja kankaita valmistamiinsa tuotteisiin. Vaatteita myydään yli 50 maassa ja myös verkossa. Monnalisan tuotteita suosivat lapsillaan muuten myös julkisuudesta tutut henkilöt, eikä ihme. Niin ihania ja laadukkaita ne ovat. Tiesitkö, että esim. Ruotsin prinsessa Estelle on esiintynyt lukuisia kertoja merkin mekoissa?

Alapuolella kuvakollaasia Monnalisan omista kokoelmista, mutta lopusta löytyy myös allekirjoittaneen eiliset haalinnat. Enjoy!
Tämän vuoden juttu pikkuisilla on Betty Boop. Ihanan reippaat värit. Merkki on tunnettu myös supertyttömäisistä mekoistaan, kun siirrytään hiukan isompien neitien vaatteisiin. Ehkä niitä löytyy täältä jatkossa...
SJP ja kaksostytöt Monnalisan tamineissa. Not bad... Merkki tekee vaatteiden lisäksi myös asusteita ja kenkiä. Nam!
Monnalisan omien liikkeiden näyteikkunat ja sisustukset ovat aivan hurmaavia, eikö?
Ja tässä sitten ne aarteet, jotka päätyivät kotiin. Monnalisan tuotteethan ovat tytöille, joten tässä en nyt mainitse, mitä viisivuotiaan kassiin eksyi Marikan kaupasta. Sen verran voin sanoa, että poitsun hymy ylettyi korvasta korvaan. <3

Ensinnäkin ihana playsuitti, jota ei vaan voinut ohittaa. Se iski silmään jo ovesta sisääntullessa, mutta arvoin hetken hankinnan kanssa. ...Kuitenkin haalarin helppo pukeminen antoi riittävän järkisyyn. :-) Helinä-printti oli tietysti sivuseikka. ;-) Voin kuvitella reippaan pikkuneidin taapertamassa tämä yllään kun ilmat vielä lämpiävät.
  Alapuolen kuvassa vielä yksityiskohta.
Seuraavassa ihan täydellinen äidin hörhöäminen. Se uimapuku! Mutta mehän mennään Haukilahden rantaan istumaan ja syömään hiekkaa, joten asustuksen kuuluu olla asianmukainen. 
Teksti kertoo kaiken! It's adorable! Kyseessä siis se exact sama uikkari, kun Monnalisan omissa kuvissa. Ja Marikalta saa myös sitä pinkkiä versiota.  Hetken mietinnän jälkeen tämä tummansininen vaan jotenkin tuntui sopivan meidän ruskeisiin silmiin ja pyöreään massuun. <3 Monnalisaa pystyy muuten myös tilaamaan Marikan kautta Helsinkiin asiakastilauksina. Mielestäni aika kätevää. Näin koko mallisto on saatavilla.
Monnalisan pienten puolelta löytyi vielä tämä Betty Boop-setti. Söpö tunikamekko ja raitashortsit. Ihan huikeat! Lupaan laittaa kuvaa, kun saan tytön jaloilleen ja tämän ylle. Söpö! Ja edelleen, ihana laatu ja yksityiskohdat.
Meinasin sortua myös näihin hiusrusetteihin, joita löytyi vaikka missä väreissä, mutta annan neidin tukan vielä kasvaa. Värejä on muitakin kuin kuvassa ja tulossa on myös pantoja ja pampuloita. Aion NIIN kantaa kotiin näitä, kunhan saadaan Nekkulin hiukset pidemmäksi.
Täällä päässä alkaa aamiainen olla syöty, joten alamme pikkuhiljaa pakkailla tavaroita päivän retkeä varten. Ihanaa viikonloppua sinulle ja palataan maanantaina! Jos aurinkoinen sää jatkuu, vilautan ehkä muutamia aurinkolaseja, joita en ole vielä käyttänyt...enkä näyttänyt :-D Viikonloput! 

Kuvat:
Monnalisa.eu
Fashionhunny
3 kommenttia:

 1. Harmi kun vauvauinnissa pitää käytää lahkeellisia uikkareita, jonne mahtuu uimavaippa sisälle… :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! :-( Mutta onneksi rannalle pääsee möyrimään vaikka kuinka söpönä. Ja tietty joku pellavapaituli tuohon päälle, ettei iho altistu auringolle. Itse vierastan lahkeellisia uikkareita vielä noin pienellä, koska silloin saattaa huomaamattaan jättää liiaksi aurinkoon lapsen. Väljät vaatteet suojaavat mielestäni hyvin ja ovat ehkä vilpoisempiakin kuin tiukka kokouikkari...

   Poista
  2. IHANIA VAATTEITA :) Täytyy mennä käymään

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita