keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Pysähdys keskellä viikkoa

Meillä mennään tätä viikkoa nyt kolmatta päivää perheen pään ollessa muilla mailla. Etukäteen tuntui jopa pelottavalta jäädä kokonaiseksi viikoksi kotiin kahden alle kouluikäisen kanssa, joista toinen on vielä ihan vauva. Tuntuu, että homma on ollut ympäri ämpäri juoksemista ja vain pieniin hetkiin sekunneiksi pysähtymistä. Kaikki kuitenkin järjestyy usein parhain päin. <3 Aurinkoinen ilma auttaa ihmeesti ja omaa jaksamista kannattelevat juuri ne kaksi höpöttelijää täällä kotona. (toinen höpöttää ihan omiaan...<3 )
Viikkoon on tähän mennessä mahtunut jo temppurataa olohuoneessa, viisivuotiaan parturireissaamista ja yhdet leikkitreffit ystävän kanssa. Ystävät todella ovat ainutkertaisia tässä elämäntilanteessa, jotta voi jakaa arjen pieniä asioita meidän naisten kesken. Kiitos siis siitä teille, rakkaat ystäväni. Te joko elätte samanlaista elämänvaihetta kanssani, tai olette muuten vain hyväksyneet minut samanlaisten arvojen myötä elämäänne. Minulla on elämässäni ollut ilo saada lähelleni erilaisia ihmisiä ja kaikille teille yhteistä on terve itsetunto, kyky ottaa muut huomioon ja olette kaikki äärimmäisen sitkeitä sissejä! Tässä teille kukat keskiviikkoon!
Muistakaa antamisen lisäksi myös terveellä itsekkyydellä välillä ottaakin, niin homma pysyy balanssissa. :-) Tämä ei ole pelkkää keskiviikon herkistelyä ja kevään tuomaa hehkutusta, vaan sekuntia pidempi pysähdys ystäviä ajatellen. Viikonjatkot!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita