perjantai 11. huhtikuuta 2014

Viikonloppua kohti hyvillä ajatuksilla

Viikko lähenee loppuaan ja meillä se tarkoittaa pientä juhlahetkeä, kun koko perhe on taas koossa. Ei kai pieni työmatka nyt niin dramaattista ole, mutta onhan joskus mukavaa löytää juhlan aiheita perheen kesken toisistamme. <3. Itse juhlistan perjantaita uudet rannerenkaat kädessä. Posti kiikutti eilen laatikkoon paketin, jota olinkin jo hartaasti odotellut. Paketti ei tullut sen kauempaa, kuin Helsingin Erottajalta, mutta käytin kotiinkuljetusta, koska lasten kanssa ei shoppailu ole ihan sitä mukavinta yhdessätekemistä. Se, että kivijalastakin voi ostaa netin kautta ja on hyvä juttu! 
Tattadadattattaa!!! The Wishlet! Rannerengas, jolla positiivisen fiiliksen ja makean designin lisäksi voi myös tehdä hyvää. Renkaissa on väristä riippuen erilainen, voimaannuttava lausahdus, jota on kiva silmäillä esim. keskellä työpäivää. Don't dream your life, live your dreams!
The Wishletin koko toiminta-ajatus perustuu hyvän tekemiseen ja core arvoiksi yritys nostaa puhtaan veden, koulutuksen, turvallisuuden, ilmaisunvapauden sekä rasisminvastaisuuden. Jokaisesta ostetusta rannerenkaasta menee lahjoitus hyväntekeväisyyteen ja kohteita ovat mm. SOS-lapsikylät, Amnesty ja Kaleidoscope trust. Hyväntekeväisyyskohteisiin voit tutustua tästä.
Minun renkaani tulivat kotiin kauniissa läpinäkyvissä boxeissa ja tuskin maltan odottaa keväisiä farkku- ja nahkarotsisäitä, joihin nämä asusteet sopivat kuin nenä päähän. Viikonloppuna aion noudattaa ainakin tätä pinkin renkaan kehoitusta: Live well-laugh often-love much.
Näiden kilistimien kanssa lähden kohti viikonloppua ja aurinkoa. Tuleviin päiviin tulee mahtumaan ainakin ruuanlaittoa, urheilua ja ulkoilua. Ensi viikolla luvassa pääsiäisjuttuja ja vähän kodinlaittoa. Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita