maanantai 12. toukokuuta 2014

Äitienpäiväfiilistelyä

Huomenta viikkoon ja hyvät äitienpäivän jälkimainingit. Toivottavasti sait eilen nauttia perheestäsi, lapsistasi ja vielä hiukan vetäistä henkeäkin siinä välissä. 
Meillä päivä alkoi perinteisesti herättämällä tämä äiti kortin ja laulun kera. Erityisen päivästä teki se, että meitä oli nyt ensimmäistä kertaa neljä. Aamiaisen jälkeen vuorossa oli perinteistä viikonloppuaamun maleksintaa tv-sankareiden kera. Koska päivä ei ollut säätilaltaan yhtään hullumpi, pelattiin aamupäivällä äiti-futismatsi esikoisen kanssa. Nekkuli katseli sivusta perheen pään kanssa ja kaiketi kannusti...? Seuraavassa muutama ikuistettu hetki eilisestä päivästä. <3 Iso kiitos lapsilleni ja miehelleni, että saan olla äiti. 
Hahaa..Nekkuli osallistui tietysti familylunchille. Huomaa maissinaksut kuvan yläkulmassa. <3

Vaikka elämään ja päiviin mahtuu välillä sitä ruusunpunaista ja eilinen varsinkin oli yksi ihanimmista päivistä moneen viikkoon, on syytä muistaa, että ne tärkeimmät hetket löytyvät kotoa usein ilman kukka-asetelmia ja lahjoja. Olen onnekas tällä haavaa saadessani seurata terveiden lasteni kasvua ja kehitystä läheltä. Olen jatkuvasti kiitollinen perheestäni ja ystävistäni. En voi uskoa todeksi, että minulle on annettu tällainen laina. <3 Huomenna palaan pilvistä takaisin bloggailemaan kengistä, mutta vielä hetken fiilistelen tätä ajatusta, että minulle on niin monta ihmistä läsnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita