tiistai 27. toukokuuta 2014

Oitbacka trip

Nyt se on avattu! Nimittäin ihana kartanoputiikki Kirkkonummella! Kävimme Nekkulin kanssa paikan päällä pyörähtämässä lauantaina sillä aikaa, kun perheen poijaat olivat pelaamassa sählyä. Paikka oli Kirkkonummen Oitbacka. Voit lukea vanhasta Kiseleffin kesäpaikasta ja Oitbackan historiasta täältä. Nyt kartanon pihapiiriin on kuitenkin avattu järjestyksessään toinen CountryWhite -myymälä. Vanha navetta on restauroitu todelliseksi harakan ja sisustusfanaatikon unelmakeitaaksi.
Otimme pikkuneidin kanssa helteessä auton allemme, laitoimme ilmastoinnin täysille ja suuntasimme Kauklahden kautta Lapinkyläntielle ja kohti Oitbackaa. Meidän kesäretkeemme kuului naposteltavaa auringossa, ihanien sisustustuotteiden hypistely ja vaateleikki. Enjoy!

Kaikki asiakkaat oli otettu asianmukaisesti huomioon...Kuvissa Chillnorwayn silkkileninki ja Caloun puukengät.
Maailman makein hattu. The Hattu. Hattu of the year. Hattujen hattu. Kuvassa siis Peuran hattu. Puettu Jean d'Arc Livingin mekon kanssa. Ihanan sisustusmerkin vaatteet siis nykyään myös Ullan repertuaarissa.
Olenko pitkä ja korkea jalkalamppu? :-)

Maailman pisin kaula ehkäpä? Poikani kutsuu minua kirahviksi. Nyt ymmärrän miksi...
Thank you!
Toivottavasti sait iloa aamuun, sekä inspiraatiota kuvatulvasta. Ainakin hatun käytöstä asusteena. :-D Itseään ei kannata ottaa niin vakavasti. En kuvittelekaan olevani mikään muodin ja tyylin supertähti. Toivon, että voin kuitenkin antaa päivääsi hymynkareen, jos toisenkin. <3

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita