keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Omenankukkia

Erilaisia asuhommia on hauskaa kokeilla aikansa kuluksi varsinkin, jos on joku meno, jonne voi tempaista päälle muutakin kaapista, kuin kotilurttanat. Tällaiseksi menoksi osoittautui pienet kotijuhlat ja salainen paikka Kirkkonummella. Juuri tähän vuodenaikaan muhkeimmillaan uuttapuskeva puutarha ja eriväriset kukinnot antoivat sysäyksen prinsessaleikille. Löysin nimittäin täältä viikonloppuna rooliini juuri sopivan alaosan.
Hame on ruotsalaisen (taas pohjoismainen) Ewa i Wallan. Helpoksi alaosaksi sen tekee smokkivyötärö, joten hameeseen voi kirjaimellisesti hypätä lennossa. Liika Kymppitonni-look vältetään yhdistämällä hameeseen superyksinkertainen t-paita ja vaikka musta poolo syksymmällä. Jalkaan mielestäni sopivat kengät saappaista korkkareihin ja kaikki siltä väliltä. Näissä kuvissa jalassa on puutarhaan sopivat ballerinat (MiuMiu). Myös Caloun puukengät toimisivat puutarha-lookissa.
 Napa näkyy, naapurit nauraa...
Kuvassa näkee kovaksi tärkätyn päällikerroksen nostavan kokonaisuutta muhkeaksi. Vaalean kerman väri ja puuvilla materiaalina pitävät kuitenkin homman tyylikkäänä.
Ah, missä kruununi? 
Paksu ranneke on kietaistu useampaan kertaan ranteen ympärille. Asialla Fonnesberg.

Prinsessaleikkiin kuului asianmukaisesti isot kultaiset korvarenkaat, jotka taisivat kuvissa kuitenkin jäädä uuden hiuspehkon alle.
Oletteko muuten huomanneet, kuinka luonto on aivan puuskahtanut kukintoihin kuluneen viikon, puolentoista aikana? Ihan uskomatonta! Kun kaikki kukkii, tuntuu, että luonto oikein huokaisee saatuaan kaiken valmiiksi. Siksi ilma varmaan viilenikin hetkeksi...
Omenan kukat lentelevät jo meidänkin kotikadulla ja aamiaispöydästä näky on mitä mainioin. Omenapuun oksat käyvät leikattuina kauniisti sisällekin asetelmaksi pelkästään jo käppyräisten muotojensakin ansiosta. Kukintojen kanssa pöydällä on oikea morsiushuntu! Oikeasti! Olen nähnyt in real life. Ystäväni sai ennen kasvukauden varsinaista alkua oksat kukkimaan sisätiloissa maljakossa, johon vettä vaihdettiin ja väliin imupintaa uusittiin. Hyvä idea, eikö?
Huomenna hellehattuasiaa vauvoille ja vapaapäivän viettoa! Katsotaan saanko perjantaille ruokapostauksen aikaiseksi. :-) Ihanaa pikkulauantaita!

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita