maanantai 9. kesäkuuta 2014

Juomapulloja ja vähän Helsinkiäkin
Tervetuloa aurinko! Uusi viikko edessä ja siihen mahtuu vaikka ja mitä. On pihanrakennusta, urheilua ja vain tavallista hikoilua auringossa. :-D Muista siis tankkaus. Hommasin nyt niin trendikkäitä Lifefactoryn pulloja meille kotiin, kun esikoisen käytössä ollut juomapullo hajosi. Huomasin, että Lifefactoryn pulloja saa myös pikkuväen tarpeisiin, joten Nekkulikin sai omansa. Kaikkiaan pulloja taitaa olla ainakin neljässä eri koossa ja erilaisia korkkejakin löytyy tuon kuvissa näkyvän lisäksi. Kätsyissä lasipulloissa on silikoninen päälliosa, ja tuon tuttipulloversion korkin saa vaihdettua myös nokkamukikorkkiin. Esikoinen sai mustan juomapullon kesän rientoihin ja Nekkuli tietty sen vaaleanpunaisen. :-)
Hyvä yksityiskohta isomman lapsen pullossa on muuten tuo kantokahva. Lasinen pullo painaa enemmän, kuin tavallinen muovinen juomapullo, joten kahva on varsinkin lapsille hyvä lisä. Pullon painosta voin sanoa sen verran, että isoimmat versiot ovat hiukan hankalia mielestäni lapsille. Isompi koko lisää aina tuntuvasti lasipullon painavuutta. Nuo tuttipullot ja pienemmät lasten juomapullot ovat mielestäni niitä käytännöllisimpiä. Pikkukaverille tuo kahvajuttu toimii ja hän kulkeekin pihalla juomapullo kädessä heiluen.
Juomapullojen hankintaan oli syynä edellisten hajoamisen lisäksi tietty ihana viikonlopun hellesää! Kahteen päivään mahtui aurinkoisen sään lisäksi lasten yökyläilyä ja aikuisten kahdenkeskistä aikaa helteisessä Helsingissä. Pakko todeta jälleen kertaalleen: Kyllä Helsinki on kaunis kaupunki! Aurinkoisessa illassa tuli ulkoilutettua uusia kenkiä (numeroa suurempia) ja vähän muutakin. Niistä vaikka huomenna. Kivaa, kun on kesä! Saa korkkarit ulkoilua ja hameenhelmat hulmuta. Juomapulloon voi itselleen välillä laittaa vaikka kylmää siideriä. ;-)Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita