tiistai 15. heinäkuuta 2014

Paras keksintö pitkiin aikoihin

Tadadadattadaa! Katsokaapas tätä! Löysin viikon aluksi mahtavan jutun yhdestä lemparikaupoistani, Ombrellinosta. Tämä on vaan pakko jakaa kaikkien mamien kanssa ja varsinkin niiden, jotka kuljettavat jälkikasvuaan paikasta toiseen aktiivisesti kärryillä, kuten reipas allekirjoittanut. ;-) Moni varmaan jakaa kanssani mielipiteen, että pelkkä arjen yksinkertaistaminen piristää ihan huikesti. Miksikähän tätä seuraavaa juttua sitten kutsuisi? Stroller organizer= äitien hanskalokero. :-D Jokatapauksessa kyseessä vaunujen tai rattaiden aisaan kiinnitettävä lokerikko, josta on liikkeessäkin helppo serveerata kyytiläistä. Mielestäni idea toimii ihan älyttömän hyvin tukien hoitolaukun tarkoitusta. Hoitolaukkuun voi laittaa vaipat ja isommat jutut. Tästä taas on helpompi ottaa vaikka aurinkorasvaa tarvittaessa tai pieni makupala esim. bussissa. Nämä ovat niitä juttuja, joita moni ei vaan tajua, mutta ihan oikeasti.  Kun avaimista lähtien kaikki on aina siellä pohjimmaisena laukussa, on hyvä, että edes jotkut tavarat löytyvät heti. Toimiihan tämä sitäpaitsi isommankin lapsen kanssa matkoilla matkarattaiden kanssa. Juomapullo ja vaikka vaihtovaate tuohon helposti käsien ulottuville.
Ohessa muutama kuva. Yritin ottaa kuvia myös hökötyksen sisältä laittamalla täytteitä mukaan, jotta homma hahmottuisi. Pussukan sisällä on nääs erilaisia lokeroita joita voi myös tarroilla pienentää tai isontaa. Ihan älyttömän yksinkertainen idea, mutta eipä ole tullut mieleen. Tällaisenhan voisi muuten tehdä itsekin, mutta oheinen kaupasta hankittu sopii ainakin täydellisesti meidän ikivanhoihin vaunuihin ja toimii myös matkarattaiden kanssa. Pinta on pyyhittävää kangasta, mikäli jokin tahra tulee käytössä. Muutoin tuotetta ei voi pestä....ainakaan ohjeen mukaan. Erilaisia versioita on saatavilla Ombrellinossa ainakin neljää-viittä. On norsua, pupua, valasta, kettua ja krokotiilia. Koristekuvio on aplikoitu nahasta. Erilaisia vaihtoehtoja voi katsastaa myös täältä.

Tässä siis systeemi lastattuna. Mukana esim. pikkuiset kengät, juomapullo, leluja, aurinkolasit ja ruokaa. Mukaan mahtuisi vielä isomman sisaruksen vastaavat, niin tilava tuo pussukka on sisältä, usko tai älä!

 Tämä viimeinen kuva on tuolta valmistajan omalta sivulta, jotta kokonaisuus vielä näkyisi. Ihan huikea keksintö. Aion todellakin käyttää tätä systeemiä heti tästä päivästä lähtien. Ja varsinkin ensi viikon huvipuistoreissulla. Jess!

Kuvat:
FashionHunny
3sprouts.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita