torstai 28. elokuuta 2014

Myslihypetys!
Niin hyvää! Itse tehdyn myslin lisäksi tykkään ihan kamalasti myös kaupan myslistä. Valikoimia on vaan vaikka millä mitalla ja isommissa marketeissa ainakin allekirjoittanut sekoaa tuoteselosteisiin ja värikkäisiin paketteihin. Viimeaikainen suosikkimysli löytyi kuitenkin jostain ihan muualta, kuin supermarketista. Tai oikeastaan niitä suosikkeja on kaksi. Kurvasin nimittäin taannoin kaupungissa Korkeavuorenkadun Sis. Deliin, ja hetken ihmeteltyäni purnukoita valitsin mukaani firman oman speltti-mustikkamyslin, sekä Rude Healthin hunajamyslin. Molemmat osoittautuivat taivaallisiksi. Kummassakaan tuotteessa ei ole lisättyä suolaa tai sokeria (paitsi toisessa oma hunaja), joten ne eroavat mielestäni jo tässä isojen myslihyllyjen valikoimista. Itse tykkään nauttia myslini paksun luonnonjugurtin, marjojen ja hunajan kera, joten lisätty sokeri ei siihen kohtaan sovi. Hunajalla saa kyllä itsensä ihan yhtä tainnoksiin. :-)
Valitsin Sis. Delin myslin myös toisesta syystä. Mielestäni on kunnioitettavaa, että pieni helsinkiläinen, siskosten perustama ketju on saanut jalansijaa isojen toimijoiden rinnalla. Freesien take-away tuotteiden, brunssien ja nyt myös hyllystä haettavien purnukoiden muodostama valikoima saa ainakin minulta täydet pisteet. Myös kahvikoneesta saatavat cappucinot ja lattet ovat vertaansa vailla. Hehkutan tässä Sis.Deliä, koska olen niin monta kertaa silmät ristissä ajanut arki aamuisin hakemaan aamiaisen ja kahvin kyseisestä paikasta. Kokonaisuus on paitsi pelastanut aamun, myös antanut päivälle superstartin.

Samalla myslinhakureissulla mukaan tarttui myös kuvissa näkyviä, hauskannäköisiä liiloja perunalastuja. Meillä ei ikinä ole kotona perunalastuja, mutta tämä pussi oli niin kaunis, että se oli pakko ostaa. :-) Itse en tosin niitä ehtinyt maistaa, koska puoliso nappasi pussin. Eli...ihan hyvä, ettei meillä sipsejä muuten ole, koska nähtävästi ne addiktoivat joitain ihmisiä...

Myslistä vielä...kannattaa kokeilla lisätä mysliä aika-ajoin leivonnaisiin, esimerkiksi aamiaisskonsseihin. Itse laitan mysliä joskus kaurahiutaleiden sijaan tekeleisiin, ja lopputulos ei ole koskaan ollut hullumpi. Tuo mustikkamysli eritoten saa seuraavaksi löytää itsensä skonssitaikinastani. Iso kuppi vaan kahvia kyytipojaksi ja lämpöinen aamiaisskonssi! Hmmmph... taidankin ruveta tässä myöhäisen aamiaisen laittoon... Ihanaa päivää sateesta ja pilvistä huolimatta!

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita