perjantai 15. elokuuta 2014

Viikonloppu edessä Supermoodissa


Huomenta! Toivotan itselleni ihanaa viikonloppua ensimmäisen arkiviikon jälkeen. Viisivuotias on viettänyt ensimmäisen viikkonsa päivähoidossa ja me Nekkulin kanssa olemme etsiytyneet kerhoon ja kirjastoon. <3
Viikkoon on myös mahtunut pientä juhlaa ja omaa aikaa ystävien kanssa. Sain eilen tilaisuuden osallistua Anne Kukkohovin uuden luonnonkosmetiikkasarjan lanseeraukseen. Kyseisestä Supermood-sarjasta haluan kertoa omia fiiliksiäni lisää heti ensi viikolla, mutta tuosta linkistä pääset itse tuotteiden kotisivuille. Voin jo nyt todeta, että itselleni sarjaan tutustumisen myötä aukesi pari ihan uuttakin juttua. Huikea Anne! Miten hän ehtiikään joka paikkaan? Ja jos luonnonkosmetiikalla pysyy vielä nelikymppisenä Annen kuosissa, niin tiedän todellakin, miten uudistan seuraavaksi omia kauneudenhoitorituaalejani. Parhaan viestin Annelta eilisestä voin jakaa jo tässä:"Luonnonkosmetiikka ja luonnonmukaisuus ei todellakaan tarkoita, että hiukset pestään mäntysuovalla ja kuljetaan ympäriinsä ilman meikkiä. Näyttää voi myös hyvältä!" Ja kun kosmetiikkasarjan luojaa katsoo, tajuaa mitä hän tarkoittaa.
Eilen sain siis pitkästä aikaa tavata ystäviä ja hiukan humputella kaupungilla. Trust me! Olin ensimmäistä kertaa liikenteessä moneen kuukauteen ilman lapsia. Ehkä jopa hiukan huolestuttavaa. :-D On varmaan aika aloittaa sosiaalinen elämä jälleen, kun Nekkuli jo vähän isompi. Tulossa on monta mukavaa juttua, joihin voi nyt jo hyvällä omallatunnolla osallistua.
Nekkuli. Iso, mutta niin pieni! Meillä juhlat jatkuvat, kun viikon päästä vietetään neidin yksivuotispäiviä. Tulen varmaan fiilistelemään täälläkin asian aiheuttamia väristyksiä... ja ennenkaikkea pohtimaan, mitä tarjoaisin vieraille. Synttärikakku on jo päätetty ja yläpuolella mallattu juhlamekkoa, jonka löysin Kampin keskuksen KidsAvenuen aleista. Söpö merimiestyyli saa vaatettaa sankaria viikon päästä. Ja nuo nauhat! Ihanat!
Kaikenlaista kivaa siis on takana ja ennen muuta edessä! Toivottavasti sinunkin viikonloppusi on rentouttava. Palataan Supermoodeissa ensi viikolla ja monissa muissa jutuissa. <3

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita