perjantai 12. syyskuuta 2014

Arkipurkit

Heippa! Viikonloppu on edessä ja sitämyöten monella varmasti viikon ruokaostokset.
Ruokaostosten yhteydessä voi löytää vähän muutakin. Nimittäin marketkosmetiikkaa. :-D Ihan totta! Vaikka olenkin löytänyt luonnonkosmetiikan ja tykkään ihanista luksusmerkeistä meikkien osalta, on pakko myöntää, että päivittäiskosmetiikkavalikoima isoissa ruokakaupoissa on aika vakuuttava. Olen viimeaikoina nyppinyt lehdistä erilaisia näytteitä meikki-ja kosmetiikkajäteiltä ja jopa kokeillut niitä. (ainaisen säilömisen sijaan. :-) ) Nämä näytteet ovat usein juuri niitä merkkejä, jotka mainostavat suurilevikkisten lehtien sivuilla ja käyttävät jakelukanavinaan myös kuuluisia keskusliikkeitämme tavaratalojen lisäksi. Olenkin tehnyt muutaman ihan uskomattoman löydön!
Esimerkiksi tämä yläpuolella oleva Garnierin sävyttävä päivävoide. Se on ihan loistava! Nappasin näytteen jostain lehden aukeamalta ja käytettyäni sen, marssin ruokakaupassa Garnierin hyllylle hakemaan tököttiä lisää. Kyseessä tuubiin pakattu, silottava voide, joka sopii mainiosti puuterinkin alle tuomaan valoa. Voiteessa on upea hohde ja se levittyy vaivatta. Sen kanssa voi myös lähteä niine hyvineen ulos ilman sen kummempia virityksiä, koska kasvot saavat raikkaan ilmeen samantien. Suosittelen!
Toinen kestosuosikki on tietty kotimainen Lumene. Nyt olen ihastunut tähän raikastavaan sarjaan. Samalta merkiltä on ruokaostoksilla löytynyt myös geelimäisen pinnan antava kysilakka, sekä kevyen hohteen antava body lotion.


Ihan totta! Kannattaa kulkea avoimin mielin lähikaupassa, koska vastaan saattaa tulla ihan uusia suosikkeja. Lisäksi meidän lähikaupasta saa ne maailman pisimpään kestävät ruusukimput, joista on tullut jo vakio-ostokseni. Vaikka rakastan oman lähitienoon kukkakauppaa, jonka kukat ovat superkestäviä ja laadukkaita, eivät nämä ruusut jää kodinpiristäjänä yhtään sen huonommiksi. Hinta on edullinen, kukinto kestävä ja värivaihtoehtoja on vaikka millä mitalla. 
Toivottavasti joku muukin saa vinkkiä katsella uusin silmin tarjontaa kotikulmillaan. Minä ainakin helpotan ja piristän arkeani lähikaupan kynsilakalla. :-) Viikonloput!


Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita