torstai 4. syyskuuta 2014

Givenchy 4 ever

Jos nimittää itseään kenkäfriikiksi, on asiasta silloin tällöin hyvä esittää päteviä näyttöjä. Siispä, ihanaa luksusta! Kyllä!
Tässä tehtävässä sitä harvemmin pääsee kaupungille seurustelemaan, joten jos tiedossa on jotain hauskaa, kuten tulevana viikonloppuna, niin varusteiden on syytä olla kunnossa. Mainitsin varmaan jossain välissä jo aikaisemmin, että jalkateräni ovat ihan pilalla. (tuossa dramaattinen ilmaisu) Oikeasti homma menee niin, että Nekkulin syntymän jälkeen jalkani ei palautunutkaan samankokoiseksi, kuin esikoisen kanssa. -> kenkäkriisi. Mietin jopa, että kaikki ihanat Zanotit, Louboutinit jne. pitäisi pistää vaikka tänne blogiin myyntiin johonkin blogikirppikseen. Sanokaa te. Olisiko järkeä? Nyt ne ainakin voi museoida, koska jalkaan ne eivät mahdu kuin unessa.
Olen siis "joutunut" ostamaan uusia kenkiä ihan mustasta perusavokkaasta lähtien. Vetoan myös siihen, että isolla jalalla, joka on sitäpaitsi operoitukin kaksi kertaa, saa ja pitää ostaa vain kenkiä, jotka ovat täydellisiä. Tämä koskee ennen kaikkea ulkonäköä. :-D Tässä maailman ihanimmat kengät ja huom! Nämä on ale-kengät!

Ihana Givenchy ei petä ikinä! Katsokaa nyt sisäpuoltakin! Ja uskokaa tai älkää, tämä superkenkä on maailman mukavin. Voisin kolata nämä jalassa vaikka pihalla lunta. (Paitsi, etten voisi, koska kengät menisivät ihan pilalle...)

 Supernätti korko tuo mieleen Miumiun kengät. Niissäkin on käytetty samaa koron mallia.

Ihan huiput! Asukokonaisuuskin viikonlopuksi oli jo mietittynä, mutta näin kauniiden kenkien on päästävä mukaan ulkoiluun, joten voi olla että kokonaisuus menee vielä uusiksi. Yritän saada paikallisen Mario Testinon ottamaan lähitulevaisudessa enemmän taas asukuvia, koska tykkään niistä itse. :-D Heips ja korot kopisten uuteen päivään!

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita