maanantai 20. lokakuuta 2014

Kauneimmat asusteet vähään aikaan

Kaunista viikkoa! (Vaikka sää onkin hiukan heittoinen...) Taitaa olla parasta pysytellä sisällä ihanien ruokareseptien kera, ja vain välillä nuuskia ovenraosta ulkoilmaan. Viikonloppulauantai oli vielä itselleni nautinnollista ulkoilun kannalta, mutta eilinen teki kyllä jo tiukkaa. Asennetta sitten vaan. :-)
Viikonloppu meni lähinnä syödessä. Nautimme jos jonkinmoista ateriaa perheen kesken, ja taytyy laittaa tännekin muutama resepti lähinnä itsellenikin muistiin. Löytyypähän sitten helposti.

Ruuanlaiton lisäksi sunnittelin viikonloppuna erään tilaisuuden outfittiä ja haluankin tässä yhteydessä kertoa muillekin uusimmista asustelöydöistäni. Olen nimittäin löytänyt maailman ihanimman ranskalaisen (suprise) korumerkin, Gas Bijoux! Kyseessä on liki 50-vuotias perheyritys, jonka juuret löytyvät Marseillesta. Koruissa yhdistyvät puolijalokivet, helmet, korumetallit, sekä mm. kristalli ranskalaiseen artesaanityöhön. Kokoelmista löytyy malleja, jotka ovat samaan aikaan herkkiä ja tyylikkäitä, mutta myös rohkeita ja näyttäviä on saatavilla.
Nyt Gas Bijouxta saa myös Helsingistä La Matta putiikista. Mielestäni on ihanaa, että helsinkiläiset liikkeet panostavat valikoimissaan myös asusteisiin, kuten koruihin ja huiveihin. Ymmärrän toki, että ne ovat harmillisen haasteellista myytävää asiakkaille, jotka suurimmaksi osaksi haluavat joka syksy ostaa sen mustan villakangastakin, mutta onneksi on meitä muitakin. La Mattaan Gas Bijoux on haettu paikanpäältä ja ns. hand picked-menetelmällä, joten tyylin on jo joku etukäteen varmistanut. ;-) Kuvissa näkyy kahdet merkin korvakoruista. Ne antavat ehkä parhaimman kuvat variaatiosta, jossa mennään aina kullasta hopeaan ja muotokieli vaihtuu. Talvella kauniit korvikset täydentävät ihanasti pörröistä neuletta kun pukeutuminen voi muuten olla ilmojen puolesta rajoittunutta. Asusteita siis, pliis kaikille. Se piristää ihanasti katukuvaa arjessa. Koruja voi ja saa ja pitää käyttää juuri arjessa. Ei ne siellä laatikonpohjalla ketään ihastuta.
Rohkeutta pukeutumisviikkoon! Vi hörs!


Kuvat:
FashionHunny


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita