maanantai 27. lokakuuta 2014

Tyllihameita ja kristalleja

Moikka! Koska edellisen viikon loppuviikko ja kulunut viikonloppukin menivät enemmän tai vähemmän tihkusateessa ja harmaassa, voi mieltä piristää vähän kimalteella ja kuplivalla. Ainakin kuvissa. Sain viime viikolla osallistua pitkän linjan naisten vaatettajan, Muotikuun juhlakauden avajaisiin Helsingin Fabianinkadulla. Luvassa oli muotinäytöstä ja asiakasiltaa Guerlainin meikkien, sekä House of Elliotin korujen kera. 
Muotikuu on mielestäni ihana esimerkki kotimaisesta yrittäjyydestä muodin saralla. Mallisto on hyvin omaleimainen, ja vaatteiden valmistus tapahtuu Turussa. Kotimaisuus siis on käsinkosketeltavaa. Malliston tunnistettavuus ei ole lainkaan huono juttu, koska Muotikuu on onnistunut hakemaan tyllihameiden, sekä pitsien kanssa pysyvän paikan juhlapukeutumisessa. Vai mistä muualta saa näin ihania luomuksia? Minulle ei ainakaan heti tule mieleen. Samaan aikaa liike tarjoaa kuitenkin myös muiden merkkien valikoimaa, sekä vaatteita, jotka sopivat myös arkeen. Rekeiltä löytyy mm. ranskalaista ja italialaista valmistajaa, sekä ihana espanjalainen iltapukujen ja hääpukujen Pronovias. Korumallisto on myös kattava kristalleineen, sekä pitseineen. Viime viikolla hypisteltävinä olivat myös Mirva Saukkolan House of Elliotille suunnittelemat Little Black Dress-korut. Itseeni vaikutuksen teki ihana moneen kertaan vartalon ympärille vyöksi kiedottava onyxkivinen helmikoru. Noita ihanuuksia saa esimerkiksi merkin omasta verkkokaupasta, joten jos kotoa käsin ihastuu Mirvan koruihin, saa niitä näppärästi klikkaamalla. 
Vielä itse Muotikuusta...Olen itse haaveillut muutamaan otteeseen pitkästä tyllihameesta kerroksineen ja nyt tuntuu, että haaveni on lähempänä kuin koskaan toteutumistaan. Muotikuusta löytyi nimittäin mittatilaustyönä malli, jonka toteuttamisessa vain taivas on rajana. Valittavana on erivärisiä tyllejä ja alussilkkejä koko sateenkaaren kirjo. Lisäksi halutessaan hameeseen saa kirjailtua swarowskikristallit tuomaan lisää näyttävyyttä. Ei siis mitään nuorisomuotia, ( hahaa...vai onkohan...) vaan todella laadukasta käsityötä. Ohessa muutama kuva lookista, joka minulla on mielessä.Tyllihame kun sanana kuulostaa liian Sinkkuelämää-jutulta, joten downdressing on paikallaan, jos isoja juhlia ei ole tiedossa. Esim. tank top tai lyhyt neule tai vaikkapa nahkatakki? Varokaa, tulen seuraavaan neuvotteluun tyllihameessa. ;-)
Saitteko kiinni? Näissä helma on hiukan liian lyhyt omaan makuuni, mutta ajatuksen kokonaisuudesta saa. Juhlaan tuo hörhellys sopiikin sitten paremmin kuin hyvin. Onneksi sellaisiakin on tulossa. :-) Jos haaveeni toteutuu, laitan taatusti tänne muutaman kuvan lopputuloksesta. Alapuolella vielä kuvakoostetta kauniiden vaatteiden keskeltä. Ihanaa viikkoa ja palataan pian!Kuvassa Muotikuun valovoimainen Jaana ja LBD-korusarjan suunnitelija Mirva.
Tässä kuvassa näkyy vielä Mirvan upea Onyx-kaulaketju ja nuo supernätit hapsukorvikset.

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita