keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Tavaroita paikasta toiseen

Huomenta! Täällä kotoilu jatkuu, muttei suinkaan ruuanlaiton ja ompelun merkeissä, vaan vain hyvää kirjaa lukien ja välillä tavaroita siirrellen. Kyllä. Olen antanut itselleni tehtäväksi jokaiselle päivälle jonkun nimetyn miniprojektin. Eilen vuorossa oli keittiön hyllyn siivous. Kyseinen pikkustring on ollut viimeiset puoli vuotta varsinainen roskakasa, johon on laskeutunut välillä kynsilakkapurkkeja, neuvolakortteja, avaimia ja vaikka mitä. Nyt siihen laskeutuivat kolme kappaletta ihania mehikasveja joiden nimeä en juuri nyt muista, muutama ruukku niiden vaatettajana ja höpökivi. Myös tuoksukynttilöille löytyi uusi paikka. 
Toivon mehikasvien menestyvän keittiössäni, joka on osoittautunut viherkasveille muutoin hyvin vaaralliseksi paikaksi. Edes yrtit eivät pysy keittiössäni hengissä. En ymmärrä? Joko kyseessä on joku ikkunasta tuleva vetoisuus tai sitten valon vähyyys. :-( No, nämä ikikukat tarvitsevat kastelua kerran pari kuukaudessa ja elävät luonnossakin yhtä karuissa oloissa, joten katsotaan, miten niiden käy.
Tämän päivän projekti on kaivaa esille lisää joulukoristeita ja suunnitella tulevan teatteri-illan asustus. Voisin kyllä tehdä jotain älykästäkin...tai sitten aivotyölle varataan huominen päivä. :-D Vaatteet eivät oikein ole viime aikoina istuneet entiseen malliin, joten onneksi iltaan on aikaa...mielikuvitukseni tarvitsee muutaman tunnin virittäytymiseen. Illalla luvassa on äiti-tytär ilta ja Kansallisteatterin Vanja-eno. Tällä kertaa saan Nekkulin sijaan olla itse se tytär, mikä tuntuu välillä oikein mukavalta. Tällaista rauhallista tempoa täällä. Eiköhän ne kiireet vielä ehdi täyttää minunkin kalenterini. Nyt nauttimaan päivästä! Ciao!Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita