keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Odottajan pukeutumista...ja vähän muidenkin...

Olen jo monta vuotta ihaillut suunnattomasti suomalaista Minna Hepburnia, joka Lontoosta käsin valmistaa ihanista vintagepitseitä ja -silkeistä mm. hääpukuja ja -asusteita, mutta myös muita ihanuuksia. Varsinkin raskaanaollessa kevyet ja laskeutuvat tunikatopit ja suorat mekot sopivat. Vaikka pitsi ja silkki ovatkin kovin kepeitä ja kesäisiä materiaaleja, ei mikään estä käyttämästä Minnan tuotteita talvellakin. Yhditää vaikka paksut sukkikset ja makeat nilkkurit tai sitten rohkeammin polvisukat ja korkkarit. Päälle pehmoinen ja paksu villatakki, mieluiten pitkän mallinen.
Vähän tuossa selailin ja löysin itselleni muutaman suosikin. Minnan mallistoa on voinut ainakin aikaisemmin ihailla myös Helsingin keskustan Gaudetessa, jossa on nähtävillä myös Minnan asusteiden malleja. Pääkoristeet ja pannat ovat esimerkiksi ihan superihania! Jokainen tuote on yksilö ja valmistetaan tilauksesta, joten yksikään tuote ei ole ihan toisensa kaltainen. Siinä mielestäni piileekin koko jutun viehättävyys!


Omiin joululahjatoiveisiini kuuluu tuo yläpuolella oleva perhosmekko, sekä seuraavassa kuvassa oleva beige silkkinen puolihame. Molemmathan ovat tietysti käytännöllisiä mammavaatteita. :-) Perhosmekko on väljä miehustasta alaspäin ja puolihame puolestaan on varustettu rypytetyllä kuminauhavyötäröllä. Näen jo mielessäni hameen ohuen tanktopin kanssa kera nahkarotsin ja korkkari jalassa. (kasvavaa mahaa en näe unelmakuvassani, mutta se tulee tietysti kuvaan vielä seuraavat kuukaudet. :-))

Oletko muuten jo vilkaissut uusiman Elle-lehden? Se on pelastus odottajalle, joka inhoaa mammavaatteita! Stylisti Salli Raeste vinkkaa siinä omaa odotusajan pukeutumistaan. En voisi olla enempää samaa mieltä! Trikoomekko, korkkarit ja se nahkarotisi vaan toimivat. Uusi vinkki itselleni oli artikkelin kuvissa näkyvä masun alle sidottava paitapusero. Aion ottaa keinon käyttöön samantien. Kannustan selailemaan uusimman lehden artikkelin koskien Sallin pukeutumisjuttua, koska siinä tulee mielestäni kuvienkin kautta hyvin esille, kuinka makealta odottava äiti voikaan näyttää. Hyvä Salli!
Minä jään nyt muun ohessa odottelemaan, josko Minnan kauniita mekkoja löytyisi vuoden alusta omasta vaatekaapistani. Mamipukeutumisen täydennystä nääs... :-) 
Tälle viikolle pitäisi vielä mahduttaa monen monta jouluvalmistelua, mutta koko perhe on ollut enemmän tai vähemmän flunssan kourissa. Aion silti yrittää hiukan puuhailla kotona. Tiedän, että tontut vahtivat kuitenkin kokoajan. :-) 

Kuvat:
minna.co.uk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita