perjantai 2. tammikuuta 2015

Hyvä vuosi alkamassa

Hyvää uuttavuotta! Mitä vuosi tuo sinulle tullessaan? Täällä ainakin mennään taas tuhatta ja sataa uuden edessä. Lupauksia on varmaan ihan turha tehdä, koska uusia lupauksia halua tehdä melkein päivittäin.
Tänä vuonna toivon mukaan perhe taas kasvaa uudella, terveellä pikkuisella. Olen sen verran taikauskoinen, että vielä raskausviikolla 24:kään en ota mitään itsestään selvyytenä. Lisäksi esikoisella alkaa tulevana syksynä uusi elämänvaihe, kun eskari käynnistyy ja siirtyminen koulumaailmaan alustetaan omien kavereiden kanssa. Elämä tuntuu hyvällä tavalla täydeltä. Vaikka joskus kieltämättä väsyttää, yritän hokea itselleni mielessäni: "Paina mieleen, paina mieleen, paina mieleen..." Tuntuu, että varsinkin lähimuisti on välillä lujilla, mutta onneksi hyvistä hetkistä on paljon valokuvia ja asiat palautuvat aina mieleen rauhallisen hetken koittaessa. Thank God, niitäkin on. :-)
Tänään meidän lomanvietto jatkuu päiväleffalla Viisivuotiaan kanssa ja lisäksi pitää tietysti suunnitella viikonlopun menua. Katsastimme etukäteen Karhuherra Paddingtonin trailerin ja se valikoitui tänään vapaapäivän ratoksi. Toivottavasti sinullakin on edessäsi mutkaton päivä! Jos mielit ulos, niin varo lätäköitä ja liukastumista. Muutoin sitten vaan kumpparit jalkaan ja menoksi! Viikonloput!
mirror.co.uk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita