maanantai 19. tammikuuta 2015

Minna tuli meille!


Nyt ne tuli! Perjantaina töistä tullessani minua odotti valmiin illallisen lisäksi Royal Mailin toimittama postipaketti mitä ihanimpia pitsijuttuja. Ihanaa höpöhifistelyä juuri oikeaan osoitteeseen! Kyseessä olivat siis joulukuussa tilatut Minna Hepburnit ja straight from London. Paddington teemaa siis minun malliini. :-)
Tilaukseni osui juuri joulunalle, joten ymmärrettävästi vaatteet valmistuivat hiukan hitaammin, mutta odottelu kannatti. Aivan ihana perhosmekko ja puolihame liihottelevat nyt kaapissani kevään tuloon asti. Tai oikeastaan ne ovat toimettomina vain hetken ennen työviikkoa, koska esimerkiksi perhosmekon malli sopii mitä parhaiten tämän pyöristyvän masuni päälle ja puolihame näyttää kivalta biker-rotsin kanssa. Vitsi, ihqua! ;-)
Kesän lähestyessä tilaan ehdottomasti Minnalta tuleviin perhejuhliimmekin lenigin, koska nyt mitoitusjutut, tilaus, laatu ja koko prosessi on testattu ja meni aivan täydellisesti. Mallistoa voi aikaisemminkin mainitun mukaisesti käydä ihailemassa täältä ja vinkkinä tuleville morsiammille, Minna vierailee Suomessa 13. ja 14. helmikuuta koko mallistonsa kanssa. Ajan hääpuvun buukkaukseen ja sovitukseen voi varata suoraan sähköpostitse, jolleivat kaikki ajat ole jo menneet.
And I know, kuvista sen verran, että...raskaanaollessa ja iltapäivän pimeämmässä valossa nämä ihanuudet eivät ehkä pääse ansaitsemaansa loisteeseen kantajansa yllä, mutta voin vakuuttaa, että asut ovat erittäin kauniita ja lisäksi huolellisesti valmistettuja. Niinhän se on, että kun vaate on yhtä kaunis nurinpäin käännettynä, kuin oikeinkin päin, tiedät hankkineesi laatua. :-) Mekko on kuvissa LD Tuttlen maailman pisimpien saappaiden kanssa ja mikä ettei, senhän voi yhdistää vaikka tunikaksi tai korkkareiden tai sandaalien tai ponchon tai, tai....kanssa. :-)
Minä lähdenkin tästä vaatekomerooni huokailemaan lisää ennen töihin lähtöä. <3 Ihanaa viikkoa!
 
Ootd:
Dress: Minna Hepburn
Boots: LD Tuttle
Braceletts: Våga

Kuvat:
FashionHunny

3 kommenttia:

 1. Söpöjä! Mistä nuo huikeat saappaat olet ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Saappaat ovat Ninasista Helsingistä. Ota yhteyttä info@ninas.fi niin saat tiedusteltua koon itsellesi. Supermukavat!

   Poista
  2. Oi kiitos!
   Onnellista odotusta Sinulle!

   Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita