keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Ootd when you are little pregnant...

Ootd:
Dress: Wolford
Belt: Wolford
Scarf: Gucci
Gilet: Style Butler/ La Matta
Shoes: Moda di Fausto/ Lilly
Bag: Céline/ Ninas
Belly: My very own....

Hah, hah! Ensimmäinen askel asukuvien kanssa ryhdistäytymiseen tämän vuoden puolella ja katsokaa, mitä kävi! Pää poikki! :-) Tai oikeastaan se poikkaistiin, koska silmät oli kiinni. Sen verran voin paljastaa, että päässä oli vielä näillä pakkasilla pipo. Oikeasti. Yksi bloggaamisen juttu mielestäni on juuri näiden höpökuvien lataaminen. Kevyttä ja hauskaa. Lisäksi olen ollut lähes koko aikuisikäni vaate ja muotiasioiden kanssa enemmän tai vähemmän tekemisissä, joko työn tai harrastuksen kautta, joten asujen suunnittelukin on juttu sinänsä. Nyt olen saanut sihen uutta potkua töihinpaluusta ja tietysti lisäksi uudesta vauvanodotuksesta, joka ymmärrettävästi asettaa pukeutumiselle omat rajoitteensa.
Mutta paljon se myös mahdollistaa, muistakaa se, ennenkuin vaivutte epätoivoon sekin raskaanaolijat! Raskaana saa esimerkiksi korostaa masua, jota varmaan moni mielellään peittelee normaalioloissa. Lisäksi asusteet saavat uuden merkityksen ja myös värejä tulee käytettyä eritavalla. Valitsin tähän pääpoikki-kuvaan mielestäni mukavan ja ihan stailinkin kokonaisuuden, jota voi käyttää töissä ja vaikka kaupunkipäivänä. Asun kulmakivi on Wolfordin ikiklassikko, merinovillainen Merino Rib Dress. Wolford on valmistanut sitä varmaan jo toistakymmentä vuotta. Mekkoa on saatavilla niin v-kaula-aukkoisena, kuin poolokauluksellakin. Poolo ei ole "miehustan" kasvaessa ehkä se kaikkein fiksuin veto, joten vähän avarammalla kaula-aukolla mennään.
Oma ihoni on ainakin näin talvella supervalkoinen, joten musta väri ei ole kaikkein paras vaihtoehto yksinään käytettäväksi. Muutoinkaan en ole kovin suuri mustan suosija, koska vaalea ihoni näyttää sen kanssa niin kalvakalta. Siispä mukaan ruskeaa ja beigeä. Vyöllä saa menetettyyn kroppaan hiukan jotain ideaa ja huivilla lämpimämpää sävyä kasvojen lähelle. Päällimmäisesi on heitetty maailman ihanin alelöytö, Style Butlerin turkisliivi La Mattasta. Mekko toimisi myös nahkarotsin tai ison shaalin kanssa, joten voin lämpimästi suositella tätä ihmevaatetta kaikille, jotka haluavat selvitä yhdellä vaatekappaleella mahdollisimman pitkälle. Löysin erilaisia ruskean sävyjä kaapista lisää, ja niihin kuului aikaisemmin hankittu huivi ja Célinen iki-ihana Mini Luggage. Taas yksi raskauden ja isokokoisuuden plussajuttu: käytä isoja laukkuja! Ne näyttävät liiankin isoilta joskun pienten ja sirojen taskuvenusten päällä, joten nyt kun on mahdollisuus, niin laukulla saa olla kokoa. Sitten vaan laukkuun kaikki tarpeellinen, eli kaikki mitä seuralainen tarvitsee. ...nokkamuki, vara vaippa, lego-auto ja pikkunalle....että semmosta. <3 Ihanaa päivää ja asuja lisää ihan pian.Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita