maanantai 5. tammikuuta 2015

Paddingtonin hengessä

Hihii! Suosittelen lämpimästi uutta Paddington-elokuvaa! Olimme Viisivuotiaan kanssa nauttimassa elokuvaelämystä perjntaina ja täytyy sanoa, että leffa oli mainio kokemus myös aikuisille. Mukana oli hyvää brittihuumoria, upeita näyttelijöitä ja vauhtia sekä jännitystä. Ja tietysti marmeladia. <3
Siitäpä innostuneena, meille pystytettiin appelsiinimarmeladitehdas alta aikayksikön. Marmeladia valmistettiin asianmukaisesti Paddingtonin tyyliin hatut päässä ja suoraan purkista maistelemalla. :-) Kasaan saatiin muutama purkillinen herkullista vanilijalla maustettua kultaa, jota nautittiin viikonloppuna skonssien kera. Not bad!
Marmeladiresepti tuli vähän hatusta ja halusin itse tehdä sitä vain muutaman purkillisen, joten saimme Paddingtonleikin käyntiin viidellä appelsiinilla, yhdellä sitruunalla, kanelilla, hillosokerilla ja vanilijauutteella. Lisäksi joukkoon raastettiin yhden appelsiinin kuori. Hedelmäliha perattiin lähes kokonaan valkoisista kalvoista, jotta ne eivät jäisi ikävästi marmeladiin. Kaunis, kultainen hohde saatiin keitellessä seosta 20 minuuttia ja luulen, että myös kanelilla oli osuutta kauniiseen väriin. Ihanan kirkasta ja läpikuultavaa! Purkkiin piti tietysti askarrella kankainen koriste ja tadaa! Leikkimme oli paahtoleipiä vaille valmis. Koska Viisivuotias keitteli marmeladin Emilio Puccin rantahattu päässään, en antanut hänen elokuvan hengen mukaisesti piilottaa yhtä hillovoileipää hattuunsa...You know...










Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita