maanantai 26. tammikuuta 2015

Pikkukaverille jotain...

No pakkohan se oli. Vaikka nurkat pursuavat esikoisen vanhoja vaatteita, olen sitä mieltä, että jokainen uusi vauva ansaitsee myös pientä uuttakin. Tunnettu faktakin on, että ehkä ne kaikkein eniten pesulle alttiit vaatekappaleet kuluvat käytössä sen verran, ettei niitä viitsi aina edes antaa eteenpäin.
Lastenvaatteissa kannattaa mielestäni samalla tavalla kuin aikuistenkin vaatteissa, panostaa tietyissä jutuissa laatuun. Esimerkiksi lasten kunnolliset kengäthän ovat ihan huikean tyyriitä. Kuitenkin, nyt kun meilläkin on rivissä kaapeissa pakattuina niin talven goretex-lenkkareita, kuin kumisaappaitakin lähes joka koossa, voin olla vain tyytyväinen. Tässä tulevassa viiden hengen perheessä on otollista ottaa uusi koko kaapista, kun seuraava napero jonossa sitä tarvitsee. Oleellista on niin jalkineiden kuin muidenkin vaatteiden kohdalla hyvä huolto, siis pesu, korjaus ja tuuletus. Ulkokengätkin pysyvät leikki-ikäisellä yllättävän hyvinä, kun niitä jaksaa vain pitää oikein. Kompastuskivi tulee vasta myöhemmin ja eritoten poikien vaatteissa housujen kohdalla. Niitä joutuu hankkimaan uutena ikäluokassa 4-5. Voin kertoa syynkin. Polvet ovat housunpunteista jatkuvasti rikki. :-) En ymmärrä, miten se on mahdollista, mutta näin kuitenkin on.
Meidän uusi tulokas sai perjantaina oman pienen lähetyksen Alex and Alexa-nettikaupasta, jossa on vielä ale käynnissä. Ostin pikkuiselle vanhaan totuttuun tapaan Petit Bateaun arsenaalin pitkähihaisia bodyja, joita myydään siinä viiden kappaleen laatikossa. Kätevää ja tässä kohtaa jopa edullista. Mukaan tarttui ennen ulostsekkausta myös parit aleverkkarit. Verksat ovat mielestäni vauvalle ne helpoimmat puettavat, eli vanhalla ja totutulla mallilla mennään. Kannattaa käydä katsastamassa, mitä kaikkea aleissa on vielä jäljellä, koska ainakin lastenvaatteissa sesonkien välinen vaihtelu haittaa sisäpukeutumista todella vähän. Edullisella hinnalla voi siis löytää vaikka koko vaatekaapin täyteen tavaraa, oli sitten kevät tai syksy. Viikonloppu meni siis jonkin verran suunnitellessa vaatekaapin sisällön järjestämistä lastenhuoneen kohdalla. Toteutus on vielä vaiheessa...:-)
Nautin kuitenkin siivousahdistuksesta huolimatta toisesta viikonlopusta työhön palaamisen jälkeen mitä suurimmassa määrin. Vaikka en saanut kummoisia aikaan, ei haittaa. Sain luettua sen ruotsalaisdekkarin loppuun ja näin ollen viikonloppuni oli urheilun ja yhdessäolon kera lähes täydellinen. <3 Toivottavasti sinäkin sait ladattua akkuja samalla tavalla. Ihanaa viikkoa sinne!
Kuvat:
FashionHunny Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita