torstai 8. tammikuuta 2015

The game is on!

Mikä oli teidän perheessä se ehdottomasti makein joululahja? Ja siis mielipide tietysti jälkikasvulta. Täällä ei asiaa ole tarvinnut kahta kertaa ihmetellä, koska voiton on ehdottomasti vienyt Stigan pöytäfudis. Luit oikein. Se ei ehkä kuulu omiin suosikkileluihini, koska leikkisin mieluiten teekutsuja ja dublo-leikkejä paivät pitkät, mutta Viisivuotias on tuohon kapineeseen kuin liimattu. Meillä oli ennestään jo loppuunpelattu pöytälätkä samalta valmistajalta, mutta tämä on ollut vielä suositumipi, mikäli se on edes mahdollista. Koska en voi välttyä kotona pöytäfudispeleiltä, on parasta sitten hypätä mukaan leikkiin ja asettua vaikka urheilukuvaajaksi tai sitten katsomon muonittajaksi. :-) Tiistaina vuorossa oli iltapelejä ja hodaritarjoilu. 
Hot dogeja meillä muuten valmistettiin ensimmäistä kertaa, ja jouduin kysymään ohjeita mieheltäni. Eli ts. minulla ei ollut hajuakaan, mitä niihin kuuluu oikeaoppisesti laittaa sisälle. Aika yksinkertaisella kombolla kuitenkin pärjättiin. Hot dogiin ei kylläkään kuulemma kuulu salaatti, mutta nytpäs kuului. Muutoin mukana oli hyvää chili-paprika makkaraa, majoneesia, kurkkusalaattia, ketsuppia ja sinappia. Ja tietysti kuivattua sipulia. Makuelämys oli hyvin...no hot dog, mutta kaikki tulivat onneksi kylläisiksi ja mitään ei jäänyt jäljellekään. 
Tällainen pieni roolileikki on paikallaan aina silloin tällöin. Huomasimme jälkeenpäin, että jälkkärinä olisi pitänyt olla pehmistä tai ainakin hattaraa. Kumpaakaan, ei pehmis-eikä hattarakonetta ole kuitenkaan vielä hankintalistalla. Yritämme siis keksiä seuraavaan kertaan jonkun muun jälkkärin toteutettavaksi. Ja pöytäfudiksesta sen verran, että sen pelaaminen on itseasiassa aika kivaa. Olen Viisivuotiaan kanssa melko tasaväkinen. :-D

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita