tiistai 10. helmikuuta 2015

Kevyttoppista

Alkuviikkoon sopii tässä kohtaa annos vaaleanpunaista. Siispä seuraavassa määrä, joka riittää takuulla aina ystävänpäiväviikonlopun yli, eikö? ;-) Jotta viikostasi ei tulisi ihan liian äkkimakea, lupaan jättää kermaleivoskuvat tältä viikolta tähän, mutta nyt niitä on luvassa.
Koska itseltäni puuttuu vielä kevääksi kevyttoppis, tyydytin kevyttoppisvajeeni hankkimalla sellaisen ensin Nekkulille. Omani odottaa vielä Helsingin keskustassa eräässä liikkeessä ja toivon, että se löytyy sieltä vielä loppuviikosta. Kasvava masu asettaa haasteet takkivalinnoille, muta olen jo löytänyt tähän ratkaisun. Odotan todella, että saan omanikin pian hankittua, koska kevyttoppis on maailman kätevin niin autossa, kaupungilla, kuin vaunulenkeilläkin. 
Nekkulin kohdalla toppistehtävä oli helppo ja hovihankkijani Marikan kaupasta löytyi juuri sopiva Monnalisa kevääksi. Viisi- (kohta Kuusivuotias) saa jatkaa vielä tämän kevään tummansinisellä Timberlandilla, joka sekin on Bulevardin aarreaitasta.
Kevyttoppis on mielestäni tosiaan mitä mainioin vaate lapsillekin niin kotimaassa, kuin myös matkoilla. Takki on kevyt, menee pieneen tilaan ja on tarvittaessa hyvinkin lämmin, kun vaan alle pukee kerroksia. Automatkoilla ja kauppareissuissa takki on pelastaja, jonka ansiosta ulkohaalarit ja muut raskaat tamineet voi jättää kotiin. Toppis on helppo riisua sisätiloissa ja toisaalta taas napata päälle kassista viileään mentäessä.
Valitsemassani tytön takissa ei ole kaulusta, joten myös nätti kaulahuivi toimii tämän kanssa. Lisäksi laatu (ja design tietty!) on taattua Monnalisaa. Puin takin sovitusta varten Nekkulille ja sitä ei meinannut saada pois sisätiloissakaan ennen kuin tyypille tuli tosi kuuma ja hän tuli itse tuomaan takkia. :-) Sitä ennen pienikin yritys riisua takkia aiheutti pienimuotoista rähinää. <3
Takkireissun yhteydessä mukaan tarttui vielä viimeisiä alelöytöjä kera kevään uusien. La Chica mekko ja Kenzon tiikeri olivat ehkä eniten äidin mieleen, joten ne tullaan ainakin yhdistämään kevään aikana uuden takin kanssa.
Näillä pastelleilla siis ystävänpäivän lähestyessä. :-) Ehkä lähipäivinä jotain vähän karumpaa...tai sitten ei. :-)2 kommenttia:

Kaikki kommentit ovat tervetulleita