maanantai 16. helmikuuta 2015

Mammakassi
Kolmas kerta lähestyy, mutta aina se vaan pistää miettimään. Uuden vauvan tulo siis. Kovasti sitä tulevan kuopuksen kohdalla välillä pohtii, miten perheen dynamiikka muuttuu, kuinka aika riittää kaikille lapsille ja kuinka itse osaisi olla parempi vanhempi. Äiti ei ole äiti ainakaan tässä perheessä ilman välillä mielen valtaavaa riittämättömyyden tunnetta. Niinhän se menee, että uuden tulokkaan kohdalla koittaa vielä lisäksi miettiä, miten voisi parantaa vanhemmuuttaan edellisestä. Vaikka toisaalta, eihän tästä mitään irtopisteitä jaeta. :-)
Synnytyksen lähestyessä sitä alkaa muistella kaikenlaista tilpehööriäkin, mitä pitäisi vielä hankkia ennen vauvan tuloa. Hassua. Edellisestä kerrasta ei niin kauhean pitkää aikaa ole, mutta kummasti sitä unohtaa...lähes kaiken.
Sairaalakassia olisi kuitenkin kohta syytä alkaa kasata ja tällä kertaa teen siitä sisällöltään kaikkien aikojen hienoimman ja toimivimman. Kassissa on aikaisemmin ollut mukana tietysti vaatteet pikkuiselle ja vaatteet itselle. Lisäksi mukana on ollut lukemista ja jotain spesiaalia. <3 Viimeksi tuiki tarpeellinen ja uusi juttu kassissa oli Sensain kosteussuihke kasvoille. Ajattelin, että mies saa sitä sitten suihkutella naamaani aika ajoin. :-D Suhkiminen itse salissa jäi, mutta tuote on ollut käytössä muuten ja se on aivan ihana.
Tällä kertaa olen aloittanut tavaravarustelun hyvissä ajoin. Vaatteet bebelle on jo katsottuna ja jotain omaakin siinä sivussa. Lisäksi olen hankkinut tuon Sophie la Girafen matkapakkauksen, jossa on pienet purnukat kaikkea tarvittavaa. Matkapakkaukset ovat muutoinkin sairaalassa hyvä juttu, koska ne ovat hygieenisiä ja helppoja. Lisäksi samasta sarjasta on tullut hankittua isompi purnukka kosteusvoidetta, jota voimme molemmatkin käyttää. Omille eväille olen hankkinut asianmukaisen pikkuruisen rasian kansineen ja vielä on tarkistettava juomapullon kunto. Uusi tulokas saa myös tietysti jotain pientä uuttakin, vaikka aika paljon vanhempien sisarusten käytetyillä jutuilla mennäänkin. Pikkuruinen värikäs tervetuliaislahja on kuitenkin paikallaan. <3
Edellisten lisäksi mukaan kannattaa pakata:
  • neuvolakortti
  • hammasharja ja muut hygieniavälineet sisältäen ne suihkepullot ja kaunistautumisvälineet :-)
  • puhelimen laturi


Onhan tässä vielä aikaa vaikka millä mitalla tulevaan jakautumiseen, mutta hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty, eikö? ;-) Päteeköhän se myös synnytykseen? :-D


Kuvat:
Fashionhunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita