tiistai 24. helmikuuta 2015

Synttärit ja the kakku

Viikonloppu meni niin synttärihulinoissa, että eilinen jäi toipumiseen. En voi vieläkään uskoa, että oma pieni esikoiseni täytti jo kuusi vuotta ja teki minusta samalla kuusi vuotta sitten äidin! Ihmeellistä, että tämä kaikki on minun elämääni. En vieläkään voi tajuta, että puolisoni, perhe, ja nämä lapset ovat minun arkeani. Tottakai matkan varrelle on mahtunut kaikenlaisia vaiheita ja ihan varmasti vielä tulee mahtumaan, mutta reippaasti ollaan plussan puolella koko kuviossa.

Viikonloppuna yllätimme sankarin menemällä syömään paikalliseen lounasravintolaan, joka siis on Haukilahden vesitornissa sijaitseva Ravintola Haikaranpesä. :-) Oli muuten aika nostalgista! Olen nauttinut siellä omien vanhempieni kanssa viikonloppulounaan jos toisenkin joskus 80-luvulla. Konsepti on sittemmin uusiutunut, ja voin suositella tätä uuttakin. Tarjolla oli esimerkiksi mielestäni oikeinkin onnistunut alkupalapöytä kaloineen ja salaatteineen. Lisäksi jälkkäripöytä kakkuinenn toimi kohtuullisesti. Lämmin ruoka ei ehkä ihan ylettänyt samaan alkupalojen kanssa, mutta niin se taitaa usein ollakin noutopöytä-tyyppisessä esillepanossa. Tärkein anti retkessä viikonlopun sankarille oli tietysti näköala ja perinteinen ravintolanympärijuoksu, joka sekin on omakohtaisesti testattu joskus 30 vuotta sitten. Jos siis haluat lapsiperheelle sopivaa viikonloppuruokailua, niin sinne vain kohti korkeuksia.

Sunnuntaina, varsinaisena juhlapäivänä toivotimme sukulaiset juhlimaan eskari-ikäistä. Päivä alkoi kera kakun ja croisanttien, sekä tietysti lahjojen. Iltapäivän juhlassa huomion varasti tarjottavien tähti, upea kakku. Sain muutama viikko sitten vinkin fantasiakakkujen tekijästä ja pöydässä komeilikin sankarin toiveiden mukaisesti Ninjago-kakku. Upea! Helpotin omaa urakkaani ilomielin tällä kertaa ja mikäli itse olet ajatellut synttäritarjoilujen kanssa toimia samoin, käy ihmeessä katsomassa Sandra Ekholmin kakkugalleriaa täältä. Mums by Sandra tekee toiveittesi mukaisesti kakun kuin kakun ainakin jos viikonlopun linja pitää. Samasta paikasta on mahdollista tilata myös muuta tarjottavaa kakkujen lisäksi. Kannattaa kokeilla. Itse olin tyytyväinen ja niin oli sankarikin. Kuusivuotiaan ilme oli näkemisen arvoinen, kun olimme hakemassa kakkua. Lyhyesti sanottuna, hän oli sanaton. Ohessa hiukan kuvia iltapäivästä. Kuvaaminen jäi vähemmälle, kun pääosassa oli itse juhla ja sankari. Iloista viikkoa näiden kuvien myötä!
Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita