torstai 9. huhtikuuta 2015

Kotipäivää kaikessa rauhassa

Muutama fiiliskuva Nougat-sisustusmyymälästä, jossa poikkesin eilen kaupunkireissulla. Kerrassaan ihana kohde! Mukaan tarttui jo pitkään metsästämäni matto yläkerran käytävällemme. Matolla oli pituutta se kaivatut kolme metriä ja uskokaa tai älkää, sellaisen löytäminen on ollut kiven alla. Tänä aamuna matto lämmittikin jo mukavasti varpaiden alla hiippaillessani sängystä käytävään. Matto on tanskalaisen rug solidin, joka tekee tekstiilit kierrätetystä tekstiilimateriaalista. Ekologista ja tyylikästä siis. 

Tänään on puolestaan tarkoitus viettää kotipäivää kahdestaa esikoisen kanssa. Aamua aloitellaan uunituoreilla sämpylöillä ja kahvilla sekä tuoremehulla. Ohjelmassa on ainakin vappua varten naamiaisasun varustelua, sekä joku hyvä ja kiireetön lounas. Lisäksi viemme hyvin palvelleita kirjoja saamaan uutta elämää keskustan antikvariaatteihin.Vappujutut on tosiaan syytä katsastaa kaikessa rauhassa nyt etukäteen, jotta kaikki on sitten valmista, mikäli äiti sattuisi olemaan vapun alla vaikkapa haikaran kanssa treffeillä. <3 Pikku-Nekkulille vaate on jo mietittynä ja laitan siitä vähän söpöstelykuvaa jossain välissä. 

Viikonloppua kohti siis  mennään taas hurjaa vauhtia ja mikäs on mennessä, kun aurinko paistaa ja ulkoilusää on mitä mainioin. Muistakaa käväistä kaikki sisustusintoilijat lauantaihin mennessä Balmuirin showroomin avajaisissa Lauttasaaressa Itälahdenkadulla. Kuvien perusteella se on ainakin allekirjoittaneen mieleen. Kuvat:
FashionHUnny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita