torstai 2. huhtikuuta 2015

Linen by Pia's ja pääsiäisen rakentelua

Eilinen päivä meni panikoidessa todennäköisesti turhaan, mutta kuitenkin vauvan vointia tarkkaillessa. On se jännää, kuinka pää tekee tästä viimeisestä kuukaudesta yllättävän heittoisaa. No kaiken pitäisi olla kunnossa, joten en voi oikein muutakaan, kuin odottaa. Niinhän se on, että vaikka moniin asioihin tässä touhussa ja maailman menossa voi olla osallisena ja vaikuttaa, ei ihan kaikkeen sitten kuitenkaan.
Olin varannut ajan masukuvaan,  joka täytyi ylimääräisen lääkärireissun vuoksi perua. Täytyykin tänään hoitaa sen uudelleen varaus. Meillä on ollut tapana ottaa raskausaikana masuista nätit kuvat jälkipolville ja kun kerran tehtävään on ryhtynyt yhden kohdalla, on se hoidettava oikeudenmukaisuuden vuoksi muillekin. Elikkäs, ettei pahaa mieltä tule kuopuksellekaan, täytyy käydä ikuistamassa masu, jossa aikaa on vietetty.
Pikaisen lääkärikonsultaation jälkeen olin niin päästäni pyörällä, että ajoin hetken jopa hiukan päämäärättömänä, kunnes keksin mennä vierailemaan Espoon keskuksen Linen by Pia's- myymälässä. Kyseessä on kerrassaan hurmaava paikka aivan Espoon keskuksen juna-aseman kupeessa, vanhassa asemarakennuksessa. Olen aikaisemminkin ihastellut by Pia'sin pellavavaatteita, mutten kuitenkaan koskaan kuitenkaan käynyt liikeessä paikan päällä. Myös täällä verkossa toimii heidän nettikauppansa, josta voi käydä ihastelemassa kesämekkoja. Lisäksi tarjolla on Bunkerin ja Caloun kenkiä, sekä kauniita huiveja ja kodintekstiilejä. Kun kerran kotipäiviä nyt kertyy, on hauskaa laittaa hiukan nurkkia sieltä ja täältä. Kesäksi mielestäni kylppäriin sopivatkin paremmin kevyet pellavatekstiilit, vaikka meillä pääasiassa käytetäänkin aika paksuja froteeunelma.
No yllätys yllätys, mukaan tarttui muutama kesäinen leninki odottamaan masun litistymistä ja lämpöisiä kesäkelejä. :-) Voi olla, että kun nyt koukutin itseni tuohon pieneen asemarakennukseen, poikkean siellä lähitulevaisuudessa toisenkin kerran. Jo visuaalisesti kauppa oli tosi nätti elämys! Suosittelen pikkuruista retkeä...

Tänään pitää sitten hiukan miettiä, mitä pääsiäinen tuo tullessaan. Eilisen sekoilun myötä juttuja hiukan kasaantui, ja ne on hoidettava tänään. Ainakin pitää valmistaa hiukan ruokaa pyhien varalle ja suunnitella siis kaupasta tarvittavat. Suunnitelmissa on kokeilla uutta reseptiä suklaakakusta, joka saa kaverikseen sitruunaa ja mantelimassaa. :-P
Olisi myös hyvä löytää jostain uimavaippa, koska olemme suuntaamassa pienelle kylpyläreissulle jo huomenna. Kääk! Minneköhän suuntaisin? Tällaisilla kuvioilla lähden kuitenkin nyt rakentamaan päivääni. Toivottavasti ehdit itsekin rauhoittua pääsiäisen viettoon. <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita