perjantai 3. huhtikuuta 2015

Lisää pellavaa

Piipahdin eilen vielä kertaalleen filistelemässä Espoon keskuksen pellavamekkaa aseman tuntumassa. Ajattelin, että kuvat kertovat tosiaan enemmän kuin tuhat sanaa ja olin oikeassa. Vaikken ole mikään superkuvaaja, on kauniista asioista melkeinpä mahdotonta saada huonoja kuvia. Eilen jäi kertomatta liikeen valikoimista vielä sen verran, että ihanat kesähatut, huivit ja huonetuoksutkin kuuluvat sen repertuaariin. Myös pikkuisille löytyy omia pellavaihanuuksia ja voitte arvata, että oma mini me sai eilen tuliaisiksi kesää vasten vaaleanpunaisen by Pia's tähtitunikansa. <3 Harmi, kun ilmat eivat vielä ihan pelkkään pellavaan pukeutumiseen kannusta, mutta olen jo lähtökuopissa asian suhteen ja ainakaan huonosta valmistautumisesta minua ei voi syyttää. Kauniit denimin sävyt kankaassa sopivat erinomaisesti nahkaisten Chanelin espadrilloksien kanssa, ja päälle voi heittää vaikka ison shaalin. Kesäillat, tervetuloa!

Pääsiäisen vietto on siis eilisen reissaamisen jälkeen alkanut ja suunnitelmatkin vähän tarkentuneet. Nekkuli sai päähänsä aloittaa pienen uusintakierroksen flunssailussa, joten kokoperheen kylpyläreissu vaihtuikin isän ja pojan väliseksi äijäretkeksi. Me tytöt jäimme kotiin pitämään taloa ja valmistelemaan pullataikinaa. :-) Onneksi pikkutyttö ei ole muuta kuin vähän tukkoinen, mutta better safe than sorry. 
Tämän päivän suunnitelmiin kuuluu siis pientä kodinlaittoa ja rentoutumista. Tuntuu, että aina kun vain on aikaa, on pakko laittaa jonkin sortin kotiprojekti liikkeelle. Puhuin aikaisemmin siitä todo-listasta, mutta ei se mihinkään katoa. Keksin sitä mukaa lisää, kun saan listaltani asioita tehtyä. Ehkä kyse on jonkin sortin tarpeesta tuntea itsensä välttämättömäksi. :-) Illalla aion kuitenkin tehdä itsekseni pienen kävelylenkin ja autella vauvaa pikkuhiljaa laskeutumaan lähtökuoppiinsa. Jos maalaisjärjellä ajatellaan taitaa välttämättömyyteni rajautua aika pieneen sektoriin tuossa pallean alapuolella...mutta tietysti sitäkin tärkeämpään. <3
Ihanaa pääsiäisen aikaa ja pitkiä pellavia! (vaikka laskiainen meni jo. :-) )

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita