tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen jälkeen...


Ihanaa viikonalkua näin pääsiäisen jälkeen! Täällä on takana aivan ihana loma, vaikka lomallahan tässä ollaan kokoajan. Joka tapauksessa on vaan ihanaa, kun koko perhe ollaan välillä kotosalla ja tehdään yhdessä omia juttujamme ilman, että loman tullen olisi aina edessä jonkin sortin reissu. Ei minulla kyllä mitään varsinaisesti niitäkään vastaan ole, mutta onhan se kivaa välillä vain olla.
Pääsiäiseen on kuulunut paljon ulkoilua, urheilua, ruokaa ja kotihommia. Jos se minusta olisikin kiinni, niin tämä tuleva vauva käveltäisiin maailmaan, vaan eipä taida olla. Olen jokatapauksessa viettänyt sauvakävellen useamman tunnin ulkoilmassa pääsiäisen aikaan. 

Pääsiäisenä tuli laitettua sekä perinteistä kotiruokaa ja myös nautittua anoppilan pääsiäisateriasta. Oma panokseni siihen oli uusimmassa Glorian ruoka&viini-lehdessä ollut sitruunainen suklaakakku. (3/2015) Kakku oli valtava ja siitä jäi kyläpaikkaan suurin osa, joten veikkaan ettei kenellekään jäänyt makeannälkä. Hyvää se oli, mutta ah...niin tuhtia. Jotain kertoo se, että täytteessä oli mm. sitruunakiisseliä, mantelimassaa, ranskankermaa ja kermavaahtoa...:-) Kakkua sulateltiin siis vielä eilen Espoon rantaraitilla kera pitkän kävelylenkin.

Tällä viikolla alan toteuttaa ja hankkia viimeisia juttuja ennen vauvaa. Olen kyllä aika saletti, että näemme kuopuksen kanssa vasta lasketun ajan jälkeen, mutta valmistelu on toinen nimeni. Vanhemmille lapsukaisille pitää pakata valmiiksi yökyläilykassit ja niihin pienet yllätykset. Lisäksi metsästän vielä viimeiset hankinnat itselleni ennen vauvareissua. Haluaisin myös ehdottomasti ehtiä käydä jossain hemmotteluhoidossa, mutta katsotaan nyt mihin aika ja energia riittää. 
Toivottavasti sinullakin on viikolla aikaa suunnitella ja fiilistellä tulevia juttuja. Fiilistely on oikestaan aika olennainen osa ihan perusarkea. <3

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita