keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Nättejä valintoja

No tässä ne nyt on alapuolella...Nekkulin kesän juhlavaatteet. :-) Supernättejä valintoja pikkuruista käsilaukkua myöten! Meillä on aihetta juhlaan tulevana kesänä monestakin syystä ja juhlakauden aloittaa lähestyvän viikonlopun äitienpäivä. Sinne siis näissä vetimissä! Kuusivuotiaalla on kaapissaan roikkumassa jouluna ostettu tummansininen Armani Juniorin irtotakki, jonka kaveriksi ostin I Do:n khakinväriset chinokset. Kaverin jalankoko täytyy vielä tsekata, josko juhlakengät mahtuisivat vielä...Tykkään pojalla tosi paljon yhdistelmästä irtotakki/pellavahousut tai chinokset. Kokonaisvaikutelma on heti siisti, muttei liian aikuismainen.

No entäs sitten nämä tyttöjen jutut? Nekkuli tosiaan riisuu ansiokkaasti hameet yltään, joten mekkovaihtoehto on tuleviin juhliin parempi. Hameen kanssa olisi ehkä hiukan helpompaa yhdistellä juttuja ja tehdä kokonaisuuksista monikäyttöisempiä, mutta tällä kertaa mennään nyt näin. Monnalisa on avainsana. :-) Keltainen mekko löytyi Le Bunuellista kuin tilauksesta, koska halusin vaihteeksi jotain muuta kuin vaaleanpunaista. Kaverina toimivat hyvin saman kaupan hyllyiltä hankitut sandaalit, jotka ovat kärjestä auki ja näppärä pikkulaukku. Takki on samanlainen kuin itselläni. :-D Ihan tosi! Meillä on molemmilla Mrs. Jonesin toimittamat Twist&Tangon tekoturkit. Ja hei, naapurimaan pikkuprinsessalla on muuten samanlainen.


No mitäs me muuta on tehty tällä viikolla, kuin haettu tuo mekko? Oltu aika lukemattomissa verikokeissa Pikku-Nökön kanssa. Vauva vaikuttaa olevan ihan ok, mutta koska nämä harvemmin kertovat mistä kenkä puristaa, nousee erikoislääkärien osaaminen arvoon arvaamattomaan. Mitä luultavimmin väri tulee vauvalla tasaantumaan, mutta arvostan todella tässä maassa sitä, että vauvoja ennemmin tutkitaan liikaa, kuin liian vähän. Suomi saa olla ylpeä, kun puhutaan vastasyntyneiden hoidosta. Soisin kovasti, että neuvolasysteemimme ja lastensairaalamme osoittautuisivat myös uusille päättäjillemme korkealle arvostetuksi voimavaraksi. Suomi on edelleen äideille ja vastasyntyneille aika huippupaikka, kuten oli tämänpäivän uutisoinneissakin mainittu. 
Tämän blogin tarkoitus ei ole missään vaiheessa ollut olla mitenkään hurjan kantaaottava, vaan ainoastaan kevyt pyrähdys arjesta kahvikupillisen ajaksi. Sen varmaan jokainen lukijakin on huomannut. ;-) Siis ei tässäkään yhteydessä enempää pohdintoja yhteiskuntamme arvoista. Ainostastaan se, että niissäkin voi tehdä nättejä valintoja! 

Kuvat:
FashionHunny
twisttango.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita