maanantai 4. toukokuuta 2015

Terveisiä vauvapöllystä ja aikatauluttomuudesta

Tänään täällä jälleen...

Tosiaan kaksi viikkoa on mennyt hujauksessa ja tuntuu, etten muuta ehdi kuin syöttää vauvaa ja ravata vielä terveyskeskuksessa ja synnytyssairaalassa. Sillä aikaa huhtikuu on vaihtunut toukokuuksi ja pihakoivuun on tulleet hiirenkorvat! Kaikki on mennyt muutoin mallikkaasti, mutta vauvalla vielä etsitään hiukan oikeaa sävyä. <3 Pikkuinen on virkistynyt ja syö hyvin, mikä rauhoittaa mamin mieltä, mutta hänellä on hoidettu synnytyksen jälkeen ilmennyttä keltaisuutta. Ja trust me...vaikka kolmas vauva meidän perheessä menossa, on äidin huoli IHAN tolkuton ja karmea, eikä sillä ole mitään tekemistä terveen järjen kanssa. Minulta pitäisi ottaa kaikki mahdollinen ja mahdoton verkkoinformaatio takavarikkoon. Siitä ei ole maallikolle kuin mielenjärkyttäjäksi. Olen opiskellut kaikentaajuisesta valohoidosta, niin loisteputkineen kuin ledeineen lähes kaiken mahdollisen muutamassa päivässä...Ei kuulosta ehkä ihan terveeltä...?

Tänään ajattelin rauhoittaa mieltäni tekemällä terapeuttisen retken kaupungille. Ilma on mitä kaunein ja mielessäni on kirjahyllyn täydentäminen. Sairaalassa, jos missä on aikaa lukea kun pikkukaveri tuhisee vieressä. Lisäksi mielessäni pyörii ristiäisvaatetus itselle ja lapsille. Omalla kohdalla hyväksi havaittu on kietaisumekko. Vinkkinä vaan muillekin...siinä syöttäminen onnistuu näppärästi. Edellinen poikavauva oli meillä kertaluokkaa isompi ja hänen vaatteensa on viikattu kauniiseen tarvikelaatikkoon, josta niitä ovat käyttäneet suvun muutkin poikavauvat. Ero on nyt tällä kertaa siinä, että meidän uutukainen mahtuisi niihin vaatteisiin muutaman ylimääräisen kierroksen verran. Täytyy siis katsoa, pitääkö jotain ainakin kursia pienemmäksi. Lisäksi Nekkuli tarvitsee uuden juhlamekon, jolla hän voi mennä muutkin tulevan kesän juhlat. Tytöllä on kaunis Monnalisan hame, mutta hameet tämä neitokainen haluaa aina jostain syystä riisua! Eli mekko pysyy päällä ehkä paremmin, mikä olisi eduksi hiukan muodollisemmassa juhlassa. :-D Taidan suunnata Bulevardille...

Mikäs tässä on ensimmäistä aamua uutta arkea viettäessä, kun keittiö on vielä täynnä onnittelukukkia ja aamiaisen onnistuin sentään nauttimaan kohtalaisen rauhallisesti. Aurinkoista viikkoa sinulle ja palataan pia!

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita