torstai 13. maaliskuuta 2014

London calling 2/2

Eli takaisin vielä Lontoon tunnelmiin. Niitä on kivaa fiilistellä, vaikka näköjään kotonakin alkaa kevät. Ihanaa! Jokatapauksessa, viime lauantaina Londoniassa, vuorossa oli kaupungilla pörräämistä Nekkulin kanssa. Isoveli kurvasi matkaseurueen miesporukassa seuraamaan Arsenalin jalkapallomatsia samaan aikaan. Vähän sydäntä kylmäsi, kun en ymmärrä isoista peleistä mitään. Pelkään, että pikkukaveri häviää, missä ikinä ollaan, mutta onneksi hänellä oli iso porukka mukanaan ja ilmeisen onnistunut reissu. Viisivuotias loisti Lontoon illassa oltuaan seuraamassa matsia. <3 
Me tytöt saimme ajan kulumaan lastenvaatteita hypistellessä. Kiitos seurueen, löysin itseni Gap Kids-osastolta. Ihan super! En ole ikinä tajunnutkaan, kuinka kivoja juttuja siellä on erityisesti pojille. Viisivuotias sai vaikka mitä. Suosittelen! Tykkään esikoisella merkeistä kuten Timberland, Guess ja Mayoral. Kaapista löytyy myös kaverin oma valinta, Lego. :-) Nyt huomasin, että nuo Gapin vaatteet ovat tosi kivoja ja edullisiakin. Viisivuotias poika on näet sellainen otus, jonka vaatteita saa jatkuvasti  uusia, pestä ja katsoa, onko polvet farkuissa ehjät. Arvostan siis budjettia, joka on Gapin vaatteissa kohdillaan käyttövaatteiksi. 
Lastenvaatteita löytyi myös muilta lempimerkeiltäni, kuten Petit Bateaulta, Jacadilta, Catiminilta ja Bonpointilta. Heh. Lapaset lensi siis totaalisesti Lontoossa ilmaan. No ei niitä siellä olisi tarvinnutkaan. ;-) Ohessa hiukan löytämiäni juttusia.
Petit Bateau, love it! Kätevää ostaa bodypaketti, jossa seitsemän bodya Nekkulille. Lisäksi kaikki Petit Bateaut sopivat keskenään toisiinsa, joten niitä voi huoletta miksailla. Näissä kannattaa ostaa vähän isompaa kokoa, koska ranskalaiset vaatteet aina hiukan pienempää mitoitusta.
Bonpoint! No need to say anything else. <3
Catimini! Kaikkea en sentään napannut. 
Jacadilta purkkarihenkeä. <3
Siinäpä tärkeimmät. ;-) Pikkukaverille siis myös Jacadilta kevätvaatetta. Jacadi on mielestäni huippuosaaja poikien vaatteissa. Tuo Catiminin sininen takki taas Nekkulille on kätsä. Helma on kiinni vetskarilla. Sopii siis lyhyempänä auton viisipistevöihin ja pidempänä juhla-asun kanssa tai jo kävelemään oppineelle. Siinäpä siis ostosreissaamisen tulos. Kaikki mainitsemani lastenliikkeet olivat Sloane Streetilla tai King's Roadilla. Sloane Streetin nurkalta näkyi myös Harvey Nichols ja Baby Dior, mutta niissä en ehtinyt käydä. Ensi kerralla siis...

Sunnuntaina tehtiin odotettu reissu London Zoo:hon. Aurinko oli jälleen meidän puolella, ja teki retkestä miellyttävän myös Nekkulille. Aika paljon sää kllä vaikuttaa lasten kanssa matkaamiseen. Jos olisi satanut kaatamalla, niin miten ihmeessä sitä olisikaan viitsinyt pakata kärryjä kaupungille. Meillä oli siis onnea matkassa roppakaupalla.
Maailmassa on kyllä vaikka minkälaista otusta. :-) Tässä tapiireja...
...flamingoja...
...Sophie la Giraffeja...
...ja pelikaaneja.
 Eläintarhalta pääsee pois myös vesibussilla kaunista kanavaa pitkin.
 Me valitsimme jalkapatikan ja jäätelöauton. :-)
Päivän asu:
T-shirt: Arsenal official
Hoodie: Gap Kids
Jeans: Gap Kids

Kuvat: FashionHunny
gap.com
catimini.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita