keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Jotain pientä ranskalaista

Huomenta! Tarttui sieltä Ranskanmaalta jotain pientä pienille. <3 Olen aikaisemminkin kertonut pitäväni superpaljon Jacadin, Petit Bateun ja Bonpointin asuista. Kun pääsee merkkien kotimaahan, on valikoima aina aivan uskomaton. Suosittelen erityisesti tilaamaan vaikka netistä pikkuisille Petit Bateaun bodyja, mikäli reissu ei ole nyt ajankohtainen. Ostin itse edellisen satsin viime keväänä Lontoon matkalta ja niillä on menty tähän päivään asti. Viiden bodyn laatikko lyhythihaisia bodyjä toimi pese ja pidä-periaatteella. Laatu on siis ainakin minun standardieni mukaan erinomaista. Nyt ostin Nizzasta jälleen viiden bodyn paketteja ja hintaan 45€. Yhden hinnaksi siis tulee se 9€, mikä on mielestäni noin hyvästä laadusta vähintäänkin kiitollinen hinta. Tälläkertaa mukaan tarttui talvea varten pitkähihaisia.
Meillä puetaan Nekkulia bodyihin vielä koko ensi talvi, niin napa ei pääse neidin liikkuessa paistattelemaan. Kokoja löytyi nyt tuonne 96cm asti, joten se riittää meille vielä vallan mainiosti. Jacadilta löysin enimmäkseen Viisivuotiaalle vaatetta. Jacadin farkut, rugbypaidat, hupparit ja pyjamat miellyttävät puettavaa, joten yhdessä shoppailu on Jacadilla hauskaa. 
Mallina tässä outfit, joka lensi myös kanssamme kotisuomeen.
Oli siellä Jacadilla vähän tytöillekin jotain...
Mielestäni on hauska idea laittaa pikkutytölle villashortsia sukkisten kanssa vilpoiseen ilmaan. Näissä harmaissa on mukana asiaankuuluva säädettävä vyötärö, joten ne menevät meillä vielä jonkin aikaa tulevaisuudessakin.
Alapuolella on sitten koko matkan herkkuostos Bonpointilta! Cashmirirsekoitteinen "lämpöpussimuunnelma". Kyseessä autossakin toimiva viritys, jonka sisäpuoli on pehmoista fleeceä. Takana kulkee koko matkan vetoketju, joten vaate on helppo pukea jo pystyasennossa kulkevalle. :-) Kokoja on kyllä ihan vauvasta aina kaksivuotiaaseen. Voin kertoa, että Nekkuli on supersöötti taivaltaessaan tuo tonttuhuppu päässään ovesta ulos. <3 Väriksi meille valikoitui tuo vasemmanpuoleinen kinuski. Ilouutinen kaikille, jotka eivät vielä tienneet: Bonpoint toimittaa netin kautta Suomeen. Jacadi sitä ei vielä toistaiseksi tee. :-/
Tällaisilla ihanuuksialla tähän päivään! Mars surffaamaan lastenvaatteita. :-)

Kuvat:
FashionHunny
jacadi.com
bonpoint.frEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita