tiistai 31. maaliskuuta 2015

Takatalvi(ko?)

Ihan kiva tuo kesäaika, eikö? :-) Ei taida ihan siltä näyttää. Pieni valitusfaktori meinaa jopa nostaa päätään, mutta yritän lannistaa sen. Koska ulkona on pimeää, kuraista ja synkkää, on aika matkustaa Pariisiin...ainakin mielikuvituksessa. Tähän tehtävään sopii mainiosti muutamien ranskalaisten juttujen ihailu, musiikin kuuntelu, hyvä tuoksu ja tuhti aamiainen.
Aamu on siis alkanut Carla Brunin levyn kuuntelulla ja ympäri ämpäri asuntoa tallustelu uusissa Chanelin espadrilloksissa. Vielä suihkaus The Scent of Departuren CDG Paris tuoksua ja kupillinen vahvaa kahvia, niin tiistai ei tunnu lainkaan niin ylivoimaiselta. No oikestaan kyllä tuntuu, kun uni jäi jonnekin puoli neljän tietämille, mutta yritän paikkailla sitä päivän mittaan.
Uutta aamua piristävät myös Tiirikosken tehtaan lampaantaljat, jotka tuli hankkittua eilen. Kyseessä on täysin luomuna kasvatettu ja valmistettu lampaantalja, jossa vauvelinkin sitten kelpaa köllötellä. Halusin meille kotiin ehdottomasti harmaat taljat, joita voi levitellä tarvittaessa vaikka takapihankin sohville viileinä iltoina ja nyt sellaiset löytyivät. Koska luomulampaantaljoissa ei värjäysmenetelmiä käytetä, joutuu sopivan ilmestymistä näköpiiriin hiukan odottelemaan...jos syntyykin vaikka vain ruskeita lampaita kokoajana...:-D
Millä sinä pidät yllä fiilistä, kun ikkunasta ulos katsoessa näky on tuo vallitseva? Ei siihen toki Chanelia tarvita.
 Kuvat:
FashionHunnyEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita