perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kiireetön aamu ja viikonloppuun valmistautuminen

Viikko meni huristelemalla, mikä on hyvä, koska kuten aikaisemmin mainitsin ajankulumisesta...se ei kulu nyt millään. Menneet kaksi päivää olivat pokkeus, jotka valoivat uskoa. Uskoa siihen, että aika hidastui aikaisemmin flunssan parantelun vuoksi. Mitä kaikkea sitten ehtikään tehdä, kun ei keskittynyt minuuttien laskemiseen?
Olimme eilen katsomassa esikoisen kanssa Tuhkimo-elokuvaa ja huh! Elokuva on aikuisellekin aikamoinen visuaalinen seikkailu. Lapselle vielä enemmän ja suosittelenkin menemään leffaan ikärajojen puitteissa, koska elokuva herätti paljon ajatuksia ja kysymyksiä. "Miksi joku voi olla niin epäreilu toista kohtaan? Mitä tapahtuu, jos vanhemmat kuolevat tai menevät pois?" Leffan jälkeen onkin syytä varata aikaa asiosta keskusteluun ja mielen tyhjentämiseen. Suosittelen leffaa kuitenkin täydestä sydämestäni kaikille, jotka rakastavat satuja ja unelmia, sekä prinsessoja ja prinssejä!
Ihanaa kotipäivää esikoisen kanssa vietettiin myös lounastamalla yhdessä, sekä katselemalla lelukauppojen tarjontaa. Nuori mies sai myös uuden mallin hiuksiinsa, eli päivä oli hänen osaltaan oikein onnistunut. Äiti puolestaan oli illalla hiukan uupunut, koska mukana oli pitänyt koko päivän kanniskella tulevaa kuopustakin tämän potkiessa tahtia vatsanahan sisäpuolella. <3
Koska eilinen oli huikeaa juoksemista paikasta toiseen on tänään aika rauhoittua ja laittaa hiukan asioita viikonloppua varten kuntoon. Ohjelmassa on pyykkiä, pientä siivousta, Mrs. Jonesin pääsiäismarkkinat ja vauvanvaatteiden silittämistä. Lisäksi valmistan lammaspataa viikonlopulle, koska olemme huomenna teatteririennoissa puolison kanssa koko päivän. On sitten lastenkaitsijoilla mitä syödä.
Aamun on ehtinyt jo korkata hyvä, kiireetön skonssiaamiainen lämpimän mustikkahillon kera, päivän lehti ja aurinko. Nyt vielä hiukan hemmottelua ja päivän touhuaminen voi alkaa. Täytyy ainakin käydä hakemassa rairuohon siemeniä...Muistakaa kaikki myös käydä tänään tai huomenna täyttämässä suklaavarastot sunnuntaita varten! Pienet puput ja noidat lähtevät silloin liikkeelle.
Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita