keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Hultquist Copenhagen...love it!

Kuten eilen lupailin, tulee tässä meille harakoille sitä itseään! Hultquist Copenhagen-korut! Vitsi, että odottelinkin jo näitä. Hovihankkijani Hultquistissa on Helsingin Bulevardilla sijaitseva Delly, johon viime viikolla saapui odottamani lähetys. Katselkaa ja nauttikaa! Olen ihan auttamaton korufriikki ja joskus täytyy ihan postata jo olemassaolevista omistakin koruista, koska korujen kuvaaminen on vaan niin kivaa. Niistä saa asettelemalla mitä upeampia kuvia. Tällä hetkellä ehdottomat suosikkini ovat jo aikaisemminkin mainittu Pernille Codyron, Våga ja sitten nämä Hultquistit. Kaikki ovat muuten pohjoismaisia ihan sattumalta! Kaikkien mallit ovat myös hiukan erilaisia, joten mielestäni ne täydentävät toisiaan. Pernillelle ominaista ovat muodot ja keveys, Vågalle ehdottomasti koreus kivissä ja Hultquistille nahan ja pienten korukivien yhdistely, sekä hiukan paksumpi kädenjälki, kuin tuossa Pernillessä. Ihan favoritteja jokainen kolmesta! Lisäksi pidän (kukapa ei) tyylikkäistä arvokoruista, kuten helmet ja pikkuruiset timantit, mutta budjetin ollessa rajallinen, näistä pohjoismaisista osaajista saa paljon iloa. Ihailkaa kuvista kevään Hultquisteja. Mukana kuvissa myös Dellyn huivit ja Berenicen nahkatuotteet. 
Yläpuolella todella tyypillista Hultquistia! Ohuenohutta nahkaa pikkuruisilla kivillä. <3 Rannekorujen lisäksi mallistoon kuuluu korviksia ja riipuksia.
Todella kauniita riipuksia, joissa kulta kohtaa hopean. Tässä kevään riipuskavalkadissa on selvästi trendinä pidempi mitta.
Korujen materiaaleina on niin makeanveden helmiä, kuin puolijalokiviä. Myös Swarowskin kristallit näkyvät tuotteissa. Näin delikaattien materiaalien kanssa kannattaa aina olla varovainen hajuvesien ja pesuaineiden kanssa. Myös hiuslakat ja voiteet voivat vahingoittaa koruja. Sama pätee tietysti kaikkien korujen hoitoon, mutta erityisen varovainen olisin aina rannekorujen kanssa, koska ne ovat niin alttiina vahingoille ranteessa heiluessaan. Itselläni rannerenkaat ainakin kolisevat milloin mihinkin...
Paras puhdistuskeino koruille on puhdas ja lämmin vesi, jonka jälkeen koru on hyvä kuivata pehmeällä kankaalla.
...pienet korennot kevääseen ehkäpä...
Korennot löysivät kotiin ohuen sydänriipuksen kera. Kannattaa pysyä kuulolla tulevina viikkoina...Hultquistia saattaa pian löytyä sinunkin koruboxistasi...<3

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita