tiistai 15. huhtikuuta 2014

Lisää lauantailiihottelua

Tänään vielä lisää lauantain seikkailusta. Kävin nimittäin viime viikon lopulla ovensa uudelleen avanneessa La Matta liikkeessä Unioninkadulla. Ja voi huokaus! Eipä taida Helsingissä olla toista näin upeaa pitkän linjan kotimaisen yrittäjän liikettä, joka olisi kokenut todellisen muodonmuutoksen ja harpannut aimo loikan kansainväliseen luokkaan. La Matta on aivan huikea! Ikkunat aukeavat nyt sekä Unioninkadulle, että Etelä Esplanadille ja valoisuus, sekä tilan tuntu hakevat vertaistaan. Varsinkin tilavuus ja ilmavuus antavat vaatteille ja asusteille aivan erilaisen oikeutuksen, kuin pienemmässä liiketilassa. Katsokaa ja ihailkaa! Perinteikäs La Matta on kenkien ja vaatteiden lisäksi ottanut valikoimiinsa sisustustuotteita, huonetuoksuja ja Taschenin kirjat
Huonetuoksut ja kynttilät tulevat Aquiesselta. Maailman kauneimmat pakkaukset kätkevät sisäänsä luontaisista aromeista tehdyt tuotteet. Itse sorruin tuohon diffuuseriin, jossa aromina oli valkoviinimarjaa ja ruusua. Pakkauksessa oli tuoksun lisäksi kaunis lasinen annostelupullo. Lovely!
Vaatetangoilta löytää Nougatia, Fabiana Filippoa ja sekä miehille, että naisille Lanvinin huiveja. Myös aikaisemmin liikkeestä löytyneet merkit jatkavat, kuten esim. Pollini ja Coccinelle.
Vaatteiden lisäksi tarjolla on kauniita tyynyjä Day Birger&Mikkelseniltä...
...koruja ja lompakoita...
...sekä ihania kirjoja sisustukseen.
Kevätpörriäinen huumasi allekirjoittaneen sovittamaan mekkoa ja espadrilloksia. Tämä päällä meinasi pyörähtää ovesta ulos, kunnes tajusin, että tuoksut ja valo eivät ihan vielä ylettäneet Unioninkadulle asti. :-) Fiilistellä silti sai. :-)
Näihin keväisiin tunnelmiin voi antautua huhtikuun ollessa jo puolessa välissä ja alkaa valmistella lähestyvää pääsiäistä. Valo ja lintujen aikainen laulu ovat konkreettinen merkki kevään läsnäolosta. Huomiseen! Tuskin maltan odottaa. Harakalla on taas koru-uutisia...


Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita