tiistai 1. heinäkuuta 2014

Uusi takki


Vaatehöpöpostaus, olkaat hyvä! En oikein ole jaksanut vouhottaa alennusmyynneissä lastenvaatteita kahlaamassa. Se olisi varmaan ainoa fiksu veto, jos aleista jotain on hankittava. Olen kuitenkin kiinni jälkikasvussa 24/7, eikä kaupoilla kiertely ole ihan reilua dreamteamiakään ajatellen. Poikkeus silloin tällöin kuitenkin vahvistaa säännön. Esimerkiksi viime lauantaina. :-) 
Otin koko köörin auton takapenkille, ja suuntasin viikon ainoana kauniina päivänä Kaivopuistoon leikittämään lapsia. Merikadulla Kaivarin rannassa on mielestäni nimittäin yksi parhaimmista leikkipuistoista, mitä tiedän. Toinen kiva puisto on muuten Tehtaankadun varrella, Kapteenin kadun kulmassa. Liikumme Espoolaisiksi jonkin verran tiheään tuolla nurkilla, koska anoppila sijaitsee lähistöllä. Seudulle on helppo parkkeerata auto ja suunnnata vaikka kahvilan kautta puistoon. Kolmosvyöhyke parkkeeraukseen alkaa juuri Tehtaankadun jälkeen, eli se madaltaa kynnystä lähteä autolla liikenteeseen.
Anyway, lauantaina oltiin siis liikenteessä. Auto parkkiin ja ostamaan eväät Tehtaankadun Fazerilta. <3 Siinä ihmetellessämme, ajattelin, että käydäänpä kurkistamassa yhteen lemppari lastenvaatekaupoistani, Daisy&Doniin. Hui! Liike oli tupaten täynnä ihmisiä, koska kaikki oli laitettu -50% aleen ja osa vielä tasarahahinnoin poistoon. Nostin rekiltä tuon kuvissa näkyvän UPEAN Il Gufon farkkutrenssin, jonka alkuperäinen hinta huiteli ...hmmph...kolmessa sadassa eurossa. Nyt se oli 70€. Pakkohan se oli ottaa. 
En ole ennen laitellut juttujen hintoja tänne, mutta nyt oli syytä. Daisy&Donissa on niin kauniita ja laadukkaita juttuja, että kyseessä oli ihan oikeasti superlöytö! Olen aikaisemmin ostanut kyseisestä liikkeestä poitsulleni paitoja, juhlavaatteita ja farkkuja. Nyt kun perheessä on tyttö, tulen sekoamaan täysin, mutta olen ansiokkaasti vielä onnistunut pidättelemään itseäni. (Hintajarrukin on toiminut kohtuullisesti.) Tiedän. Et usko. Totuus kuitenkin on, että voisin olla paljon enemmän hakoteillä vaateostoskissani jo nyt.
Nekkuli sai siis kuvan takin, joka odottaa vielä hiukan kasvamista. Settiin kuului mukaan myös söötti lierihattu. Takki odottaa kasvun lisäksi lopullista kävelemään lähtöä, koska pitkä helma pysyy silloin mukana paremmin. Nyt kanniskellessa ja vöissä istuessa se ei vielä toimi. Tulipa kuitenkin hankittua. Kannatta poiketa kurkistamaan, mitä Kapteeninkadulla vielä on jäljellä. Niin kliseiseltä, kuin se kuulostaakin, joskus ihan oikeasti aleista voi tehdä löytöjä. Takki kauniisti pakattuna paperikassiin, suuntasimme eväinemme puistoon nauttimaan ihanasta kesäsäästä ja uudesta ostoksesta kärrynkahvassa. 

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita