tiistai 24. maaliskuuta 2015

Tänään aion tehdä...

Aika käy välillä matelemaan, kun alla on pitkittynyttä flunssaa ja viimeisiä raskausviikkoja viedään. Vaikka olen tehnyt itselleni todo-listan äitiyslomaa ajatellen, tuntuu että sitä on syytä viedä pidemmälle ja ihan päiväkohtaiseksi, koska muuten kello pysähtyy. Eikö ole muuten jännää, että joskus sitä toivoisi ajan seisahtuvan ja hetken kestävän ikuisuuksia, kun taas joskus aika saisi lentää. Totuus taitaa olla, että liian nopeasti se aika kaiken kaikkiaan kuluu, joten jokaisesta hetkestä on syytä nauttia. <3
Eilen sain viritettyä ompelukoneen heti aamusta ja lakanat tulevan pikkuisen sänkyyn. Illalla mieheni rakensi ansiokkaasti (taas kerran...) Stokken sleepyn pienemmäksi. :-) Pakko mainostaa: kyseinen sänky on todella maksanut itsensä meillä takaisin. Sitä on veivattu pienestä isoksi nyt kolme kertaa ja hyvin toimii! Jokainen pikkuinen on saanut siihen omat babylakanat ja jokainen siinä on heiluteltu uneen ....joskus nopeammin, joskus hitaammin....Lakanat oli huristeltu aamun aikana, joten  kipitin kauppaan hakemaan illlallistarvikkeet loppujengille. Luvassa oli valkoviiniin tehtyä kylmäsavulohipastaa ja äkkimakea jälkkäri. Aivan: Talonmies Pikkaraisen lisäksi mammalomani on tuonut taloon meidän pidemmän kaavan illallisrutiinit. Se on jännä, miten työrupeaman jälkeen taas huomaa, kun ei tarvitse tehdä pakkaseen ruokaa viikoksi. Hyvää voi tehdä joka päivä!
Sain vinkin Nutella-juustokakusta maailman tyylikkäimmältä ystävältäni viikonloppuna ja en voinut vastustaa kiusausta käydä netistä kurkistamassa, mistä on kyse. Meillä oli puhetta Nigella Lawsonin juustokakusta, joten arvata saattaa, ettei mitään kevytversiota ollut näkyvissä. Itse resepti oli mielestäni superhelppo ja yksinkertainen. Kyseessä oli ehkä ennemminkin juustomassakakku, jos niin saa sanoa, koska hyydykettä ei käytetty ollenkaan, vaan kakun täyte jähmettyi juuston ja Nutellan ollessa viileässä sekoitettuna tomusokeriin. Käy kurkkimassa. Ihanan lisän kakkuun toivat erilaiset pähkinät.


Kaikenlaista puuhailua sitä siis tulee taas kehittäneeksi, jotta saa aikaa kulumaan. Tällä viikolla on tarkoitus mennä katsastamaan Tuhkimo-leffaa jälkikasvun kanssa ja pakkailla taas uudestaan se kuuluuisa sairaalakassi. :-) Jos ilmat lämpiäisivät, niin menisin vielä pihalle möyrimään. Lisäksi päiviin kuuluu kävelyä, pyykkäystä ja ruuanlaittoa. Arki! Se vaan on ihanaa! Varsinkin, jos sitä ei tarvitse enää viettää flunssaisena. ;-)
Kuvat:
FashionHunnyEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita