perjantai 13. kesäkuuta 2014

Bloomerssit tuli!Uulalaa! Nyt ne tuli. :-) Ja kahdella kuriirilla eilen. Nekkulin pöksät nimittäin. Kaikki meni nappiin. Tilasin ne Vaippapökä-postauksen hepeneet meille ja niinhän ne tuli kotiovelle eilen, kuten pitikin. Merkkeinä vaatevarasto täydentyi Baby Aspenilla, Kenzolla, Libertyllä ja Nanoksella. Merkit mainitsen tässä yhteydessä siksi, että kokohaitari tulisi ilmi. Nekkuli on pitkä ja roteva ikäisekseen ja vaikka neidillä on ikää kohta 10 kk, käytän hänellä 18kk tai 80 cm olevia vaatteita. Tilasin lähes kaikki nuo bloomerssit 18kk mitoituksella, koska senttimetrejä ei oltu tuotteessa mainittu. Baby Aspenit tulivat Amazonin kautta ja muut Childrensalonista. Jälkimmäisessä on muuten ale meneillään... :-)
Jokatapauksessa...Parhaiten kokoa vastasivat nuo Liberty Londonin pöksyt, sekä Baby Aspenit. Baby Aspenit olivat muuten ne, jotka tulivat mitoituksella 6-12 kk. Kenzo oli myös hyvän kokoinen, mutta nuo Nanos babyt olivat mielestäni aika suuret. Sinäänsä se ei haittaa, koska kyllähän tytteli kasvaa, mutta sinikuvioiset pökät olivat kyllä huomattavasti muita suuremmat. (ehkä alan käyttää niitä itse...:-)))) Mutta ihan oikeasti, ne oli tosi ison näköiset.
Kaunein paketointi oli tietysti Baby Aspenissa. Tuo kukkalaatikko on ihan mainio tapa antaa asiakkaalle lisää ihasteltavaa. Huippuhyvä lahjaidea muuten. Harmi, etten ottanut mannekiinilla kuvia niistä päällä, koska peppukoriste on niin hurmaava. Mannekiini oli kuitenkin niin omissa leikeissään ja tyytyväinen Libertyt päällään, etten raaskinut häiritä tyttöä vaatteiden vaihdolla. <3
Näiden vaatekappaleiden kanssa mennään kohtalaisen pitkään. Ne käyvät Nekkulille ainakin vuodeksi eteenpäin. Oikeasti! Kaikki ostokset olivat reiluhkoja ja tyttö ei takapuolestaan paisu enää ihan yhtä lujaa tahtia, kuin tähän mennessä. Toivottavasti saataisiin lämmin ja pitkä syksykin, niin pöksyjen röyhelöistä riittää iloa pitkään.
Tällaisilla ihanuuksilla ja pää pilvissä kohti viikonloppua. Nauti kesäisestä viikonlopusta. Niin minäkin teen, koska luvassa on ystäviä ja hyvää ruokaa! Vi hörs!

Kuvat:
FashionHunny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita